Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport / Nikon
Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport / Nikon
Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport / Nikon
Artikkeli: 1014326

Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport / Nikon

150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport / Nikon

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Korkea terävyys, nopea automaattitarkennus ja kuvanvakain
  • Säänkestävä ja valmistettu metallista
  • Suuri metalli-taustavalon suojaus suojaa hajavalolta ja etulinsseiltä
1 799 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tämä erittäin suorituskykyinen ja laadukas, edistyksellinen hypertelezoom vastaa kaikkiin ammattilaiskuvaajan haasteisiin. Veden- ja pölynkestävyyden ansiosta voit käyttää objektiivia haasteellisimmissakin olosuhteissa. Objektiivi on hyvin monipuolinen ja joustava, ja kutkuttaa takuuvarmasti taiteellisia hermojasi.

Ominaisuudet

  • Mahdollisuus zoomin lukitukseen joka tarkennusvälillä
  • Vettähylkivä pinnoitus
  • OS-järjestelmä jossa kiihtyvyysanturi
  • Optimoitu automaattitarkennus
  • Minimoi kromaattista aberraatiota
  • Mukana toimitetaan vastavalosuoja
Korkean optisen suorituskykynsä ja valokuvauksellisen ilmaisunsa lisäksi Sigman Spot-sarja on suunniteltu erityisesti actionkuvaajan tarpeisiin sopivaksi. Objektiivin avulla pystyt kuvaamaan nopealiikkeisiä ja kaukana olevia kohteita, ja kuvistasi tulee erinomaisia vaativimmissakin tilanteissa. Yhdessä USB Dock-telakan kanssa objektiivi on täysin mukautuva eri käyttötarkoituksiin. Tämä objektiivi on ehdoton valinta monipuoliselle luontokuvaajalle, mutta sopii yhtä hyvin muotokuvaukseen tai moottoriajoneuvojen kuvaukseen.
Objektiivssa on Super Multi-Layer Coating-pinnoite, joka pitää vääristymät vähäisinä. Tästä johtuen kuvistasi tulee tarkkoja ja suurikontrastisia myös vastavalossa.
 
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.