Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary / Sony E
Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary / Sony E
Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary / Sony E
Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary / Sony E
Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary / Sony E
Artikkeli: 1053362

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary / Sony E

18-50mm normaalizoom Sony E -kiinnityksellä

Varastotilanne
Varastossa
 • Myynti alkaa alustavasti 29. lokakuuta
 • Erittäin nopea ja hiljainen automaattitarkennus – täydellinen nopeille kohteille, kuten eläimille
 • f/2,8 aukko koko zoomausalueella
549 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary -objektiivi on uusi lisäys Sigman APS-C-järjestelmille suunnattuun valikoimaan. Se on poikkeuksellisen pienikokoinen ja valovoimainen peilittömille kameroille suunniteltu normaalizoomi. Objektiivi sopii monenlaiseen valo ja videokuvaukseen, kuten maisemiin, muotokuviin, katukuvaukseen, arkkitehtuuriin ja tapahtumiin.

Ominaisuudet

 • Erittäin nopea ja hiljainen automaattitarkennus – täydellinen nopeille kohteille, kuten eläimille
 • Suuri f/2,8 aukko koko zoomausalueella
 • Paino vain 290 grammaa – sopii hyvin peilittömään järjestelmään
 • Kompakti koko ja pituus vain 7,45 cm
 • Täydellinen päivittäiseen työskentelyyn

Tukee erilaisia valokuvaustilanteita

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary -objektiivissa on nopea ja lähes täysin äänetön automaattitarkennus, jonka ansiosta objektiivi sopii monenlaisiin kuvaustilanteisiin, kuten kuvaamiseen hiljaisissa ympäristöissä, videoiden tallentamiseen ja nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen. Tämä on saavutettu käyttämällä askelmoottoria. Koska objektiivi on pieni ja kevyt, sitä voidaan käyttää joustavasti tilanteissa, joissa tarvitaan suurta liikkuvuutta vaativaa käsivarakuvausta, gimbaalikuvausta, yhden miehen kuvausta ja vloggausta. Sigma on pyrkinyt tekemään objektiivista mahdollisimman monipuolisen erilaisia kuvausolosuhteita varten ja suunnitellut objektiivin, jonka lyhin tarkennusetäisyys on 12,1 cm ja suurin suurennos 1:2,8*, mikä tekee siitä ihanteellisen myös lähikuvaukseen.

Objektiivi suurella f/2,8-aukolla ja erinomaisella kuvanlaadulla

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary on suuri f/2,8 aukko koko zoomausalueella. Objektiivi tuottaa helposti kauniin bokeh-efektin, joka sopii erinomaisesti kauniisiin muotokuviin ja lähikuviin. Bokeh-efekti eli taustasumennus on tyylikäs ja houkutteleva, joten se ei häiritse tarkennettavaa kohdetta. Objektiivin kolme suorituskykyistä asfääristä lasielementtiä yhdistettynä elementtien kokonaismäärän minimoimiseen takaavat erinomaisen optisen laadun ilman, että objektiivi painaa liikaa, ja kameran sisäisen aberraatiokorjauksen käyttö eliminoi ylimääräiset optiset virheet, kuten vääristymät ja vinjetoinnin.

Toimitukseen sisältyy

 • Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary / Sony E
 • Etu- ja takasuojat objektiiville
 • Vastavalosuoja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.