Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art Sony FE
Artikkeli: 1038729

Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art Sony FE

135mm f/1,8 DG HSM Art Sony FE

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
1 379 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art

135 mm polttovälillä ja suurella f/1,8 himmentimellä vot luoda äärimmäisen lyhyt syväterävyys - sekä kuvata vaikeissa valo-olosuhteissa. Tämä objektiivi on ihanteellinen muotokuvauksiin ja muihin tilanteisiin joissa haluat nostaa kohdetta esille taustasta. Voimakas HSM-moottori tarkentaa nopeasti ja tarkasti.

Edut:

  • Suuri valovoima
  • Nopea automaattitarkennus
  • SLD ja FLD-linssejä
  • Elektromagneettinen himmennin
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.