Samyang 35mm f/1,4 AS UMC / Nikon
Artikkeli: 315894

Samyang 35mm f/1,4 AS UMC / Nikon

35mm f/1,4 AS UMC / Nikon

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
549 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Samyang MF 35/1,4 AS UMC
Hienostunut Samyang-optiikka. Rakenne koostuu kahdestatoista elementistä jotka on järjestetty kymmeneen ryhmään. Asfäärinen linssi vähentää värivirheitä. Suuniteltu järjestelmäkameroille joissa on pienempi kenno. Polttoväli on ihanteellinen esim. maisemavalokuvaukseen. Sama linssi, jos asennettu APS-C-kennon kameroihin, toimii erinomaisesti 50mm:in objektiivina.

Muistathan!
Osta neutraali suodatin (UV tai Skylight) objektiivin etulinssin suojaksi.
Löydät tarvitsemasi lisävarusteet Lisävaruste-painikkeen alta.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.