Samyang 16mm f/2,0 ED AS UMC CS Nikonille (AE)
Samyang 16mm f/2,0 ED AS UMC CS Nikonille (AE)
Artikkeli: 1005756

Samyang 16mm f/2,0 ED AS UMC CS Nikonille (AE)

16mm f/2,0 ED AS UMC CS Nikonille (AE)

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
469 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Samyang MF 16/2,0 ED AS UMC CS
Valokirkas ultra laajakulmaobjektiivi valmistettu digitaalisille järjestelmäkameroille ja peilittömille järjestelmäkameroille joissa on APS-C-kenno.

Optinen rakenne koostuu 13 linssistä, 11 ryhmässä. Linsseissä on monikerroksinen häikäisynestopinnoite (UMC). Objektiivi sopii sekä ammattilaisille että harrastajille.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.