Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Mikrofoni Stereo VideoMic Pro Rycote

Røde Mikrofoni Stereo VideoMic Pro Rycote

Artikkeli: 1029041
155 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

Mikrofoni Stereo VideoMic Pro Rycote
Pivot adapter 3/8"-5/8" vinkelledfäste
SC4-kaapeli 3,5mm TRRS-naaras - 3,5mm TRRS-uros
208 EUR
Mikrofoni Stereo VideoMic Pro Rycote
Karvainen tuulisuoja "Dead Kitten"
Paristo 522 9V / 6LF22 Ultra Plus
190 EUR

Stereomikrofoni tehokkaalla ripustuksella

Röde Stereo Videomic Pro Rycote on Videomic Pro´n stereo-malli. Siinä on XY stereoparin kondensaattori-mikrofonit jotka antavat tarkan ja realistisen tallennuksen. Mikrofonien kapselit on kehitetty herkkyyttä ja matalaa kohinaa silmälläpitäen. Mikrofoni sopii hyvin huoneen äänten ja musiikin tallentamiseen. +20dB-asetus tekee mikrofoni sopivaksi käyttämään DSLR-kameroiden kanssa.

Edut:

 • 1/2" kondensaattori kapselit
 • XY stereo
 • Kompakti ja kevyt
 • HighPass suodatin (75Hz)
 • Kolmen askeleen tason säätö  (-10dB, 0, +20dB)
 • Yli 100 t toiminta-aikaa 9 V paristolla 
 • Integroitu tuulisuoja
 • 3.5mm stereo mini lähtö
 • Sisäänrakennettu coldshoe kameran kiinnitys

Parempi ripustus

Mikrofonin ripustus on tärkeä seikka päästä eroon ei-toivotuista äänistä (esim. kameran liikkeistä tai tärinästä). Mikrofonin ripustus perustuu Rycote Lyren järjestelmään joka estää että kameran äänet pääsisivät mikrofoniin. Myös tuulisuoja on parannettu, suoja on entistä parempi äänenladusta tinkimättä. Johto on vahvistettu kevlarilla ja se on suojattu WiFi:n ja langattomien mikrofonien aiheuttamia RF-häiriöitä vastaan.

 

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.