Røde

Osta Røde -tuotteet meiltä! Valikoimastamme löydät Røden mikrofonit, podcastlaitteet, videomikrofonit, langattomat nappimikrofonit, suuntamikrofonit, kuulokkeet, tuulisuojat, langattomat käsimikrofonit ja muut tarvikkeet. Kotisivuillamme on laaja valikoima Røde-tuotteita kaikkiin käyttötarkoituksiin kaikissa eri hintaluokissa. 

156 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Kaapelityyppi
Max. korkeus
Min. korkeus
Paino
Koko
Väri
Sopii
Maks. korkeus
Paino
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.