Røde

Osta Røde -tuotteet meiltä! Valikoimastamme löydät Røden mikrofonit, podcastlaitteet, videomikrofonit, langattomat nappimikrofonit, suuntamikrofonit, kuulokkeet, tuulisuojat, langattomat käsimikrofonit ja muut tarvikkeet. Kotisivuillamme on laaja valikoima Røde-tuotteita kaikkiin käyttötarkoituksiin kaikissa eri hintaluokissa. 

161 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Max. korkeus
Min. korkeus
Paino
Kaapelityyppi
Koko
Väri
Sopii
Maks. korkeus
Paino
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.