Profoto RFi Softbox 1.3x2'
Artikkeli: 1000791

Profoto RFi Softbox 1.3x2'

RFi Softbox 1.3x2'

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:

Valitse Muita vaihtoehtoja

193 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Profoto Softbox
Profoto Softbox RFi yhdistää korkea laatu ja alhaiset hinnat. Valmistettu vahvasta laadukasta materiaalista jossa on kulmavahvistetut saumat. Hopea sisältä, ja irrotettava sisä-ja ulkokangas. Se antaa sinulle tasaisen, voimakkaan ja kirkkaan valon. Reuna valo on helposti ohjattavissa. Rasteri on helppo kiinnittää. Toimitetaan aina kuljetuslaukussa jossa on tilaa kiinnitysrenkaille.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.