Panasonic Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S
Artikkeli: 1017921

Panasonic Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Varastotilanne
Varastossa
  • Sopiva objektiivi muotokuvaukseen.
  • Lyhyt Syväterävyys korkean kirkkauden ansiosta.
  • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus.
399 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

AF 42,5/1,7 ASPH Lumix G Power O.I.S Micro 4/3
Tämän nopean objektiivin suurin aukko on f/1,7 ja antaa sinulle todella kauniin bokehin. 42,5 mm polttoväli (vastaa 85 mm:iä 35 mm-koossa) tekee objektiivista ihanteellisen muotokuvaukseen. Lyhin tarkennusetäisyys on 0,31 m, joten pääset lähelle kohdettasi.

Kun objektiivia käytetään Lumix G-kameroissa, voidaan käyttää hyväksi nopeaa automaattitarkennusjärjestelmän tarkkuutta, joka lähettää tietoa 240 kuvan sekuntivauhdilla. Se on lisäksi varustettu kuvanvakaimella, joka kompensoi tehokkaasti käden tärinää.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.