Nikon AF-S NIKKOR 28mm f/1,4E ED
Nikon AF-S NIKKOR 28mm f/1,4E ED
Artikkeli: 1034679

Nikon AF-S NIKKOR 28mm f/1,4E ED

AF-S NIKKOR 28mm f/1,4E ED

Varastotilanne
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
1 899 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Terävä ja valovoimainen laajakulmaoptiikka

AF-S NIKKOR 28mm f/1,4E ED on Nikonin ammattitason f/1,4-sarjan valovoimainen laajakulmaoptiikka. Objektiivin suuri valovoima tekee siitä erinomaisen kaverin kun kuvaat tapahtumia, maisemia huonossa valaistuksessa tai interiööriä.

Edut:

  • Suuri valovoima
  • Yhdeksän pyöristettyä lehteä elektromagneettisella ohjauksella
  • Magnesiumseoksesta valmistettu alusta
  • Sääsuojaus: Fluori- ja Nano Crystal Coating

Objektiivissa on 14 linssielementtiä 11:ä ryhmässä, joista kolme asfääristä jotka ehkäisevät vääristymiä, kaksi ED-lasia kromaattista aberraatiota vastaan. Yhdeksän pyöristettyä himmenninlehteä takaavat pehmeän ja miellyttävän taustasumennoksen.

Objektiivin alusta on valmistettu magnesiumseoksesta ja objektiivi on tietenkin sääsuojattu. Nano Crystal Coating ehkäisee haamukuvien ja sisäisten heijastumien muodostumista ja etulinssin fluoripinnoite helpottaa linssin puhdistusta liasta ja vedestä, joten voit luottaa kuvanlaatuun myös rankemmissa sääolosuhteissa.

Myyntipakettiin kuuluu:

  • VastavalosuojaHB-83
  • Objektiivin etu- ja takalinssin suojus
  • Laukku CL-1118
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.