Welcome To Vlog

Sony tarjoaa 3 kappaletta jopa 100€ arvoista alennuskuponkia, kun ostat seuraavan objektiivin tai lisävarusteen

1. Saat nyt 3 alennuskuponkia, kun ostat seuraavan tuotteen ja rekisteröit ostoksesi Sonyn verkkosivustolla: Sony ZV-1F, ZV-1, ZV-E10, ZV-E10L tai ZV-E1. Alennuskupongin summa on enintään 100€/kpl, joita voit käyttää valittujen lisävarusteiden tai objektiivien ostoon. Objektiivit tai lisävarusteet on ostettava samaan aikaan tai sen jälkeen, kun kampanjaan kuuluva kamera ostetaan. Kamera tulee ostaa 30.6.2024 mennessä ja rekisteröidä 31.8.2024 mennessä.

2. Kampanjaan osallistuminen edellyttää, että objektiivi tai lisävaruste on ostettu ajanjaksolla 1.4.2023-30.6.2023. Katso alta kampanjaan kuuluvat tuotteet.

3. Löydät myös kampanjaan kuuluvat tuotteet ja summat Sonyn verkkosivustolta.

4. Hae ostohyvitystä täältä.

5. Ostohyvitys maksetaan 28 päivän kuluessa sen hyväksymisestä.

6. Täydelliset kampanjaehdot löydät täältä.

7. Tämä kampanja voidaan yhdistää muihin tarjouksiin.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

19 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Objektiivinkiinnitys
Objektiivin kiinnitys
Sopiva kennokoko
Objektiivityyppi
Kiinteä/Zoom
Kuvakennon koko
Suurin aukko
Tarkkuus
Automaattitarkennus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.