GoPro Hero -kampanja

pdp-h10b-standalone-lifestyle-gallery-1 kopiera.jpg

Sinulla on nyt tilaisuus hankkia GoPro Hero -actionkamera meiltä loistavilla tarjoushinnoilla. Alta löydät kaikki alennetut tuotteet. Kampanjahinnat ovat voimassa 1.1.2023 saakka.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

10 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Vedenpitävä
Paino
Kuvanvakaaja
Tallennusmedia
Sisäänrakennettu mikrofoni
Näyttö
Leveys
Syvyys
Wifi
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.