Fujifilm X-H2 lanseeraustarjous

Fujifilm X-H2 -kameran lanseerauksen yhteydessä tarjoamme kameran ennakkotilaajille akkukahvan VG-XH puoleen hintaan (arvo 499€). Hyödynnä tarjous lisäämällä kamera tai kamerapaketti ostoskoriin akkukahvan kanssa. Alennus lisätään ostokseesi kassalla. Tarjous koskee yhtä akkukahvaa per kamera. Kampanja on voimassa 9.10.2022 saakka.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.