Fujifilm Instant Cashback

Saat nyt jopa 200€ alennuksen valikoiduista Fujifilm -objektiiveista.  Osallistuaksesi kampanjaan syötä alennuskoodi FUJISUMMER kassalla. Löydät kampanjaan kuuluvat tuotteet ja alennukset alta. Kampanja on voimassa 30.9.2023 saakka.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

13 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Objektiivinkiinnitys
Sopiva kennokoko
Objektiivin kiinnitys
Kiinteä/Zoom
Kuvakennon koko
Suurin aukko
Polttovälin suurennus
Tarkkuus
Kuvanvakaaja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.