Insta360

Insta360 on alan johtava 360-asteen kameroiden valmistaja. Insta360 kameran avulla pystyt kuvaamaan huippulaadukasta 360-asteen videokuvaa ja jakaamaan suoraan Facebookiin, Youtubeen, Instagramiin, Tiktokiin tai muihin sosiaalisiin medioihin. Meiltä löydät suuren valikoiman Insta360 kameroita ja tarvikkeita.

53 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Sopii
Mikrofonipaikkaa
Mikrofonitulon tyyppi
Vedenpitävä
Livestreaming
USB-liitäntätyyppi
Näyttö
Wifi
Kuvanvakaaja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.