Insta360

Insta360 on alan johtava 360-asteen kameroiden valmistaja. Insta360 kameran avulla pystyt kuvaamaan huippulaadukasta 360-asteen videokuvaa ja jakaamaan suoraan Facebookiin, Youtubeen, Instagramiin, Tiktokiin tai muihin sosiaalisiin medioihin. Meiltä löydät suuren valikoiman Insta360 kameroita ja tarvikkeita.

42 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Sopii
Suurin aukko
Kuvanvakaaja
USB-liitäntätyyppi
Wifi
Vedenpitävä
Leveys
Korkeus
Syvyys
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.