Action-, VR- & 360-kamerat

Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet luoda jännittävää sisältöä action- ja 360-kameroilla sekä kojelautakameroilla. Kameroiden koon ansiosta ne ovat helppo asentaa tai kiinnittää paikkoihin, joihin et muuten pääse käsiksi perinteisellä videokameralla. Kameroita on helppo ohjata niiden kosketusnäytöiltä tai erillisillä painikkeilla sekä monet kameroista voidaan liittää älypuhelimeesi täydellistä hallintaa varten.

GoPro-actionkamerat

Täältä löydät kaikki GoPro-kamerat!

GoPro on vakiinnuttanut asemansa actionkameroiden markkinoilla. Alla olevilla toimintakameroilla voit luoda sisältöä korkealaatuisella kuvanlaadulla ja erinomaisella kuvanvakauksella. Esimerkiksi GoPro Hero11 -kameralla voit kuvata jopa 5,3K-tarkkuudella ja ottaa 27 megapikselin valokuvia , ja kamerassa on myös Emmy®-palkittu HyperSmooth 5.0 -kuvanvakautus.

DJI-actionkamerat

Aktiivista elämäntapaa varten kehitetty Osmo Action 3 toimii yhtä hyvin alhaisissa lämpötiloissa kuin äärimmäisessä kuumuudessa. Vie se veteen tai ulos luontoon ja nauti maailmanluokan kuvanvakautuksesta. Kristallinkirkkaan kuvan ja korkean resoluution 4K/120fps-videokuvan ansiosta Osmo Action 3 on loistava valinta.

VR- ja 360°-kamerat

360°-kameralla voit kaapata paljon enemmän kuin mihin normaalisti ihmiset ja perinteinen kamera kykenee. Voit joko suoratoistaa 360 asteen videota sitä tukeville alustoille ja antaa katsojan valita, mitä he haluavat katsella. Sinulla on uskomattomia mahdollisuuksia editoinnissa, kun voit myöhemmin päättää mihin haluat kohdistaa kameran.

Garmin Dash Cam – Erinomainen matkakamera

Ajotallennin tai kojelautakamera on kamera, joka tallentaa auton edessä olevan alueen turvallisuussyistä. Mahdollisten onnettomuuksien tai muiden tärkeiden tapahtumien sattuessa autokamera tallentaa tapahtumat.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.