Godox SL150W II Päivänvalopaketti 2 kpl
Artikkeli: 1049234

Godox SL150W II Päivänvalopaketti 2 kpl

Tupla LED-päivänvalopaketti video- ja valokuvaukseen

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Tuottaa 58 000 luksia metrin etäisyydeltä
 • Tehokas välkkymätön 150W LED-valo
 • Säädettävä teho optimaaliseen valonhallintaan

Valitse Muita vaihtoehtoja

879 EUR

SP tykkää

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Godox SL-150W II on erittäin tehokas LED-valaisin (150 W) modernilla COB-tekniikalla, joka tuottaa välkkymätöntä päivänvaloa 58 000 luksia metrin etäisyydeltä. Tämä LED-valaisin sopii sinulle, joka haluat valaista päivänvalolla ja käyttää valonmuokkaajia. Tähän pakettiin sisältyy LED-valaisimen lisäksi ilmajarrutettu valaisinjalusta ja 60x90cm softbox rasterilla. Valitse joko yksittäispaketti tai tuplapaketti, johon sisältyy tuplamäärä kaikkia toimitukseen kuuluvia tuotteita.

Ominaisuudet

 • Luo päivänvaloa videokuvauksiin, striimauksiin tai valokuvauksiin
 • Paketti joka sisältää LED-valaisin, heijastimen ja 60x90 cm softboxin
 • Tehokas välkkymätön 150W LED-valo
 • Tuottaa 58 000 luksia metrin etäisyydeltä
 • Kaukosäätimellä säädettävä teho
 • Voi käyttää monen valonmuokkaajan kanssa Bowens bajonettin ansiosta

Tehokas LED-valaistus joka tuottaa välkkymätöntä päivänvaloa

Godox SL-150W II on erittäin tehokas LED-valaistus (150W), modernilla COB-tekniikalla, joka tuottaa välkkymätöntä päivänvaloa (5600°K) valokuvaukseen tai videotuotantoon. LED-valolla on suuri kirkkaus, jopa 58 000 luksia 1 metrillä, mikä antaa hyvän valon kun käytät valonmuokkaajaa (tai ilman). Valaistus on suunniteltu käytettäväksi video- ja elokuvantuotannossa ja sillä on säädettävä teho 0–100% välillä, sekä 32-kanavan ja 16 ryhmän radio-ohjaus mukana tulevalla kaukosäätimellä. Runko on valmistettu metallista ja valaisimen alapuolella on kallistettava jalustakiinnike, jonka avulla voit asentaa sen esimerkiksi valaisinjalustaan, puomiin tai muihin lisävarusteisiin, joissa on 16 mm: n kiinnike.

Suuri valikoima valonmuokkaajia

Godox SL-150W II LED-valaisimessa on Bowensin bajonettikiinnitys (Bowens/ Aputure/ Visico), jonka avulla voit käyttää erilaisia ​​valonmuokkaajia ja saada paremman valon hallintaa. Valaistusta voidaan käyttää esim. fresnelin kanssa (valon vahvistamiseen), ladonovien kanssa (valon rajaamiseen) tai softboxin kanssa (pehmeämpään valoon). Valonmuokkaajat eivät sisälly toimitukseen, katso "sopivat lisävarusteet" alta. Godox SL-150II:ssa on myös kiinnike sateenvarjolle.

Ohjaa valoa kaukosäätimellä

Godox SL150W II LED-valaisinta voidaan ohjata kaukosäätimellä (Godox RX-A5, ei sisälly toimitukseeen) tai valaisimen takaosassa olevilla säätimillä. Takana on myös taustavalaistu LCD-näyttö, josta näkyy selvästi asetettu teho (0–100%), radiokanava, radioryhmä ja valaistuksen käyttölämpötila.

Godox SL150W II LED-valaisimessa on integroitu ja moderni 16-kanavainen radiojärjestelmä. Jos sinulla on useita Godox-valoja, voit jakaa yksiköt eri ryhmiin (A/ B/ C/ D/ E/ F) ja muuttaa kunkin ryhmän kirkkautta kaukosäätimellä. Radiojärjestelmä tukee 16 radiokanavaa, jotta saman tilan eri studiot voivat käyttää valaistustaan ​​häiritsemättä toisiaan. Takana on myös pistorasiat verkkojohtoa (230 V) varten, jonka liität seinäpistorasiaan.

Toimitukseen sisältyy

 • Godox SL150W II
 • Heijastin
 • Verkkoadapteri
 • Ilmajarrutettu valaisinjalusta
 • Softbox rasterilla 60x 90 cm
HUOM! Tuplapaketissa on mukana 2 kpl valaisinsarjaa.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.