Godox SK400II-V
Godox SK400II-V
Godox SK400II-V
Godox SK400II-V
Godox SK400II-V
Godox SK400II-V
Godox SK400II-V
Godox SK400II-V
Artikkeli: 1056648

Godox SK400II-V

Studiosalama LED-mallinnusvalolla

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Salamassa on 400 Ws teho ja nopea latausaika
 • LED-mallinnusvalo – säästää virtaa ja vähentää lämmön muodostumista
 • Yhteensopiva Bowens-kiinnityksen valonmuokkaajien kanssa
229 EUR

SP tykkää

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tarvitsetko luotettavan studiosalaman studiokuvaukseen? Godox SK400II-V antaa sinulle jopa 400 Ws tehon ja nopean latausajan, jotta voit pitää hyvän kuvaustahdin. Salamassa on LED-mallinnusvalo, joten salama ei kuumene niin paljoa kuin vanhemmilla halogeenivaloilla varustetut salamat. Salama on yhteensopiva Godoxin salamalähettimien ja Godox Wireless X -järjestelmän kanssa, mikä tekee langattomasta työskentelystä studiossa helppoa. Godox SK400II-V on studiosalama on erinomainen valinta studiokuvaukseen.

Ominaisuudet

 • Teho 400 Ws ja nopea 0,1-1,5 sekunnin latausaika
 • LED-mallinnusvalo – säästää virtaa ja vähentää lämmön muodostumista
 • Yhteensopiva Bowens-kiinnityksen valonmuokkaajien kanssa
 • LCD-näyttö takana helpottaa asennusta
 • Sisäänrakennettu langaton järjestelmä, jossa on 32 kanavaa ja 16 ryhmää

Radio-ohjaus ja optinen orjakenno

Sisäänrakennetun radio-ohjauksen käyttäminen edellyttää Godox Wireless X:ää tukevaa lähetintä. Salama toimii Godox XPRO 2.4G, X2T ja X1T -salamalähettimien kanssa, jotka ovat saatavilla Canonille, Nikonille, Olympukselle, Panasonicille, Fujille ja Sonylle (lähettimet löytyvät sopivien lisävarusteiden alta) tai XT16- ja FT-16-salamoiden kanssa. Langaton salamanohjaus poistaa tarpeen jättää kaapeleita lojumaan ympäriinsä, mikä tekee valokuvaamisesta nopeaa ja helppoa. Salama on myös mahdollista laukaista kompaktikameran salaman kautta Wireless X:llä tai optisen orjakennon avulla. Se reagoi tällöin saapuvaan salamavaloon joko studiosalamasta tai kameran sisäänrakennetusta salamasta.

LED-mallinnusvalo

Godox SK400II-V:ssä on 10 W:n LED-mallinnusvalo (vastaa 75 W:n halogeenilamppua), jossa on kolme asetusta: pois päältä, manuaalisesti säädettävä ja suhteellinen. Suhteellinen valo vastaa salaman kirkkautta, joten sinun on helpompi nähdä, miten valo laskee ja kuinka kirkas se on verrattuna muihin salamoihin.

Bowens-kiinnitys tuo enemmän mahdollisuuksia

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki Bowens-bajonetilla varustetut valonmuokkaajat sopivat salamaan, kuten esim. Bowens ja Visico. Salamassa on myös salaman keskelle sijoitettu sateenvarjokiinnike, jolla saat paremman valaistuksen. Älä unohda, että voit ostaa ylimääräisiä lisävarusteita, kuten sateenvarjoja, heijastimia, stripboxeja ja paljon muuta. Napsauta sopivien lisävarusteiden välilehteä löytääksesi suositellut lisävarusteet.

Toimitukseen sisältyy

 • Godox SK400II-V
 • Suojakotelo
 • Salamavalo
 • Virtajohto
 • Käyttöopas
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.