Godox LED-valaisin SL60W Päivänvalopaketti 2 kpl
Godox LED-valaisin SL60W Päivänvalopaketti 2 kpl
Godox LED-valaisin SL60W Päivänvalopaketti 2 kpl
Godox LED-valaisin SL60W Päivänvalopaketti 2 kpl
Godox LED-valaisin SL60W Päivänvalopaketti 2 kpl
Godox LED-valaisin SL60W Päivänvalopaketti 2 kpl
Godox LED-valaisin SL60W Päivänvalopaketti 2 kpl
Godox LED-valaisin SL60W Päivänvalopaketti 2 kpl
Artikkeli: 1048877

Godox LED-valaisin SL60W Päivänvalopaketti 2 kpl

LED-valaisin SL60W Päivänvalopaketti 2 kpl

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Tuottaa 4 100 luksia metrin etäisyydeltä
 • Pakettiin sisältyy LED-valaisin, valaisinjalusta, softbox ja heijastin
 • Helppokäyttöinen paketti, jolla saat enemmän valoa Youtube-videoihin, vlogeihin ja valokuvaukseen

Valitse Muita vaihtoehtoja

499 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Godox SL60W LED-valaisinpaketti sisältää valaisimen lisäksi suuren softboksin ja valaisinjalustan. Tämän paketin avulla saat pehmeän valaistuksen videoihin ja valokuviin, kun kuvaat lyhyeltä etäisyydeltä. Paketissa on siis mukana LED-valaisin, valaisinjalusta, softbox ja heijastin – kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun.

Ominaisuudet

 • Käyttövalmis paketti, joka sisältää LED-valaisimen, valaisinjalustan, softboxin ja heijastimen
 • 60W LED-valaisin
 • Valoteho on säädettävissä 10-100% välillä
 • Tuottaa 4 100 luksia metrin päästä heijastimella
 • Voi käyttää usean eri valonmuokkaajan kanssa Bowens-kiinnityksen ansiosta
 • Lämpötila- ja ylikuumenemissuoja
 • Hiljainen ja aktiivinen tuulettimen jäähdytys
 • Verkkovirralla toimiva LED-valaisin

Tehokas LED-valaisin, joka tuottaa välkkymätöntä päivänvaloa

Godox SL-60W LED-valaisimessa on modernia COB-tekniikkaa, joka tuottaa välkkymätöntä (5600°K) päivänvaloa ja sopii erityisen hyvin sekä valokuva-, elokuva- että videotuotantoon. LED-valon kirkkaus on enintään 4100 luksia 1 metrin etäisyydeltä, mikä antaa hyvän valon kun käytät valonmuokkaajaa (tai ilman).

Valaisin on suunniteltu käytettäväksi video- ja elokuvantuotannoissa. Se toimii myös erinomaisesti käytettäväksi striimauksessa, vloggauksessa ja videokokouksissa riippumatta siitä, käytätkö kameraa, matkapuhelinta vai verkkokameraa. Tämä on aloittelijatason paketti, joka lisää täyttövaloa kuviin. Jos haluat valaista suurempia alueita, suosittelemme tehokkaampia versioita, kuten Godox SL-150W II ja Godox SL200W II.

Valaisimen teho on säädettävissä 10–100% välillä ja sitä voidaan radio-ohjata (433MHz) kaukosäätimellä (hankittava erikseen). Runko on valmistettu metallista ja valaisimen alapuolella on kallistettava jalustakiinnike, jonka avulla voit asentaa sen esimerkiksi valaisintelineeseen, puomiin tai muihin lisävarusteisiin, joissa on 16 mm:n kiinnike.

Ohjaa valoa kaukosäätimellä

Godox SL60W-valaisinta voidaan ohjata kaukosäätimellä (Godox RC-A5, ei sisälly toimitukseeen) tai valaisimen takaosassa olevilla säätimillä. Takana on myös sininen taustavalaistu LCD-näyttö, josta näkyy selvästi asetettu teho (10–100%), radiokanava, radioryhmä ja valaistuksen käyttölämpötila. Valaistuksessa valvotaan jatkuvasti käyttölämpötilaa ja se jäähdytetään sekä passiivisesti että aktiivisesti.

Valaisimessa on integroitu ja moderni 16-kanavainen radiojärjestelmä (433 MHz). Jos sinulla on useita Godox-valaisimia, voit jakaa yksiköt eri ryhmiin (A/B/C/D/E/F) ja muuttaa kunkin ryhmän kirkkautta kaukosäätimellä. Radiojärjestelmä tukee 16 radiokanavaa, joten saman tilan eri kuvausstudiot voivat käyttää valaistustaan ​​häiritsemättä toisiaan. Kaukosäädin saa virtansa kahdesta AAA-paristosta. Takana on myös pistorasiat verkkojohtoa (230 V) varten, jonka liität pistorasiaan.

Suuri valikoima eri valonmuokkaajia

Paketissa tulee mukana Godox 60x90cm softbox ja vakioheijastin Bowensin bajonettikiinnityksellä (Bowens/Aputure/Visico). Käytä softboxia, kun haluat pehmeää sekä mukavaa valoa tai heijastinta, kun haluat voimakkaan ja tarkennetun valon. Valaistusta voidaan käyttää esim. fresnelin kanssa (valon vahvistamiseen), ladonovien kanssa (valon rajaamiseen) tai softboxin kanssa (pehmeämpään valoon). Godox SL60W-valaisimessa on myös sateenvarjokiinnike, jos haluat käyttää sateenvarjoa. Löydät lisää lisvarusteita "sopivat lisävarusteet" välilehdeltä.

Toimitukseen sisältyy

 • Godox SL60W + kuljetussuoja
 • Godox 7"-heijastin
 • Verkkokaapeli 230V
 • Ilmajarrutettu valaisinjalusta
 • Godox Softbox 60X90cm + rasteri
HUOM! Tuplapaketissa on mukana 2 kpl valaisinsarjaa. Muista, kun käytät rasteria softboxin kanssa, menetät paljon valoa. Kokeile käyttää softboxia sekä rasterilla että ilman, löytääksesi sopivan valaistuksen. RC-A5 kaukosäädin tulee hankkia erikseen.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.