Epson Archival Matte Paper A3+ 192g, 50 arkkia
Artikkeli: 542780

Epson Archival Matte Paper A3+ 192g, 50 arkkia

Mattapintainen valokuvapaperi, A3+

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Arkistointikelpoinen mattapintainen valokuvapaperi
  • Suunniteltu pigmenttipohjaisiin mustesuihkutulostimiin
  • 50 arkkia
55 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epson Archival Matte Paper on arkistointikelpoinen mattapintainen valokuvapaperi, joka on suunniteltu pigmenttipohjaisiin mustesuihkutulostimiin. Tämä paperi on oiva valinta, kun haluat saada mattapintaisia valokuvia, joissa on vanhan ajan henkeä. Valikoimastamme löydät tätä paperia erikokoisina.

Ominaisuudet

  • Arkistointikelpoinen mattapintainen valokuvapaperi
  • Suunniteltu pigmenttipohjaisiin mustesuihkutulostimiin
  • 50 arkkia

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Archival Matte Paper, 50 arkkia
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.