Epson Enhanced Matte A2 192g, 50 arkkia
Artikkeli: 301150

Epson Enhanced Matte A2 192g, 50 arkkia

Mattapintainen valokuvapaperi, A2

Verkkokauppa
Toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
69 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
EPSON Enhanced Matte Paper on kirkkaan valkoinen mattapinnoitettu paperi 40% suuremmalla värikirjolla verrattuna myös myynnissä oleviin Doubleweight Matte- ja Watercolor Paper Radiant White-media-papereihin. Tämä paperi on ideaalinen valokuvauksellisille ja taiteellisille töille, jotka vaativat selkeät värit.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.