PA-kaiuttimet

PA on lyhenne Public Address-termistä ja tarkoittaa yksinkertaisesti isoa kauitinta, joka on tarkoitettu suurelle yleisölle. PA-äänijärjestelmiä voidaan käyttää livekonserteissa, tapahtumissa ja kokoustiloissa. Kaiuttimet asennetaan usein telineisiin, jotta kauitin on riittävän korkealla tavoittaakseen yleisön ihmisjoukon takaa. Suorita hankinta kilpailykykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella jo tänään.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.