Asiakastarinat

Asiakastarinat

Me Scandinavian Photolla autamme yrityksiä tuotekokonaisuuksien rakentamisessa, asiantuntevalla palvelulla ja nopeilla toimituksilla. Täältä voit lukea lisää meidän ja joidenkin asiakkaidemme välisestä yhteistyöstä.

"Yhteistyöni Scandinavian Photon kanssa on sujunut erittäin hyvin! Sain Key Account Managerilta erittäin hyviä teknisiä neuvoja ja suurta apua toimituksissa." – Martin Olson

"Yhteistyö Scandinavian Photon kanssa sujuu loistavasti. Mbrace on yritys, joka on täynnä teknologiasta kiinnostuneita ihmisiä, joten meillä on harvoin monia teknisiä kysymyksiä. Meille tärkeintä on, että meillä on luotettava toimittaja, jolla on laaja tuotevalikoima ja lyhyet toimitusajat. Näiden tekijöiden vuoksi olemme tehneet hankintamme Scandinavian Photolta". – Mbrace

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.