Puhdistus

Jokainen kuvaamista harrastava tietää, miten tärkeää on pitää kameran linssi puhtaana. Puhdas linssi takaa hyvälaatuiset kuvat. Kameran puhdistus onnistuu, kun ostat oikeat kameravarusteet. Etenkin linssin puhdistus on tarkkaa puuhaa, sillä huonot välineet voivat vahingoittaa linssiä. Meidän valikoimistamme löytyvät niin käsipuhallin, puhdistussetti kuin muutkin kameravarusteet. Oikeanlaiset kameravarusteet löydät meiltä.

28 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Videotarvikkeet
Tuotemerkit
Väri
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.