Fujifilm X-S10 + Fujinon XF 16-80mm f/4 R OIS WR musta
Fujifilm X-S10 + Fujinon XF 16-80mm f/4 R OIS WR musta
Fujifilm X-S10 + Fujinon XF 16-80mm f/4 R OIS WR musta
Fujifilm X-S10 + Fujinon XF 16-80mm f/4 R OIS WR musta
Fujifilm X-S10 + Fujinon XF 16-80mm f/4 R OIS WR musta
Fujifilm X-S10 + Fujinon XF 16-80mm f/4 R OIS WR musta
Fujifilm X-S10 + Fujinon XF 16-80mm f/4 R OIS WR musta
Artikkeli: 1049625

Fujifilm X-S10 + Fujinon XF 16-80mm f/4 R OIS WR musta

Pieni ja tehokas järjestelmäkamera + XF 16-80mm

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • 6-askelinen kuvanvakain kamerarungossa
 • Videokuvaa 4K/30p tai FullHD/240p -laadulla
 • Sarjakuvaa 8 kuvaa sekunnissa
1 649 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Fujifilmin uudessa ja pienessä APS-C kamerassa on kaikki mitä tarvitset nostamaan valokuvauksesi ihan uudelle tasolle. Kamerassa on tehokkaita ominaisuuksia kuten esimerkiksi 6-askelinen kuvanvakain, salamannopea automaattitarkennus ja 4K/30P videotallennus. Kaikki nämä toiminnot tulevat erittäin kevyessä 460 grammaa painavassa kamerarungossa.

Ominaisuudet

 • 6-askelinen kuvanvakain kamerarungossa
 • Videokuvaa 4K/30p tai FullHD/240p -laadulla
 • Sarjakuvaa 8 kuvaa sekunissa
 • Nopea ja tarkka automaattitarkennnus
 • Valittavissa suuri valikoima objektiiveja
 • Erittäin hyvä SOOC

Täydellisiä kuvia suoraan kamerasta

Fujifilm X-S10 -kamera on kehitetty siten, että sillä voidaan ottaa todella hyviä kuvia suoraan kamerasta -SOOC (straight out of camera). Fujifilmin kamerat tunnetaan siitä että ne tuottavat hienoja värejä kuvissa ja Fujifilm X-S10 täydentää tätä eri suodattimilla ja asetuksilla. Nämä ominaisuudet auttavat tekemään entistä parempia kuvia - suoraan kamerassa. Kameralla voi myös tallentaa videota 4K/30p-laadulla ja tässäkin sinulla on käytettävissä jopa 18 suodatinta, joiden avulla voit saavuttaa juuri haluamasi tehosteet.

Paljon toimintoja pienessä kamerarungossa

Pienestä koostaan ​​huolimatta X-S10: ssä on monia hyvin harkittuja ominaisuuksia, jotka parantavat merkittävästi käyttökokemusta. Sisäänrakennettu kuvanvakautus kameran rungossa antaa sinulle jopa 6-askeleen vakautuksen, joka sopii ihanteelisesti kun haluat terävempiä kuvia kädessä kuvattaessa. X-S10- kameran kahva on samanlainen kuin mitä näet X-H1: ssä ja antaa sinulle paremman pidon ja vakauden myös raskaampien linssien kanssa. Siksi voit käyttää myös suurempaa objektiivia kamerassa, kuten Fujifilm Fujinon XF 55-200m f/3,5-4,8 R LM OIS.

Hyvä automaattitarkennus ja upeita video-ominasuuksia

Fujifilm X-S10-kamerassa on todella nopea automaattitarkennus, joka tunnistaa kasvot ja silmät helposti ja kameran rungossa olevalla joystickillä voit helposti siirtää tarkennuspisteitä. Videotallennuksen pikanäppäimellä voit aloittaa videokuvaamisen nopeasti ja helposti riippumatta siitä, missä kameratilassa olet. Kameralla voi kuvata 4:2:0 8-bitin - 4K/30p-videoita ja jos liität tallentimen mikro-HDMI: n kautta, voit kuvata jopa 4:2:2 10-bitin videoita. Kamerassa on automaattinen tila elokuvien simulointiin, joka valitsee automaattisesti sopivan effektin/suotimen kuvauskohteelle ja kuvaustaustalle. Tämän ansiosta saat henkilökohtaisen kuvaustyylin suoraan kamerassa. Voit myös muuntaa X-S10: n web-kameraksi  X Webcam V2.0 -ohjelmiston avulla.

Kamerapaketti sisältää Fujinon XF16-80mm f/4 R OIS WR

Fujifilm Fujinon XF16-80mm f/4 R OIS WR polttovälialue on 16-80mm på Fujikamerassa, joka vastaa 24-122mm 35mm-kinokoon kamerassa. Tämä antaa sinulle erittäin monipuolisen objektiivin joka sopii sekä maisema-, street-, eläin- että potrettikuvaukseen. Objektiivi painaa vain 440 grammaa ja monipuolisen zoomausalueen ansiosta se on täydellinen reissukaveri ja sopii moneen eri tilanteisiin.

Firmware versio 2

Tämän päivityksen ansiosta X-S10:n omistajat voivat suorakuvata yhteensopivan lisälaitteiden avulla. Päivityksen ansiosta voit myös käyttää useimpia kameran painikkeita yhteensopivan gimbaalin avulla. Voit nyt myös lisätä toimintoja painikkeisiin ja säätimiin kameravalikon kautta. TTL P- ja A-tilan synkronointinopeuksia on parannettu.

Toimitukseen sisältyy

 • Fujifilm X-S10
 • Fujinon XF16-80mm f/4 R OIS WR
 • Kamerarungon kansi
 • Akku
 • Laturi
 • USB kaapeli
 • Kamerahihna
HUOM! Fujifilm X-S10 kameran mukana ei tule vakiolaturia, vaan lataat kameraa mukana tulevalla USB-kaapelilla. Jos tästä huolimatta tarvitset normaalin laturin, meiltä löydät kaksi eri pakettia, joissa on lisäakut ja laturi tai Jupion vakiolaturi.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.