Harrastaja- & Pro-kamerat

Hanki harraste- ja ammattilaistason järjestelmäkamerat Scandinavian Photolta. Jos olet kokenut valokuvaaja ja valmis uusiin haasteisiin, löydät valikoimastamme huippuluokan järjestelmäkameroita, joissa on monia teknisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua ottamaan parempia kuvia. Meillä on myös laaja valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja järjestelmäkameroita Canonilta, Nikonilta ja Sonylta vastaamaan kaikkia tarpeitasi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tee ostos suoraan verkossa kilpailukykyisellä hinnalla ja nopealla toimituksella.

182 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Järjestelmäkamerat
Tuotemerkit
Objektiivin kiinnitys
Kuvakennon koko
Tarkkuus
Säätiivistetty
Suurin sisäinen videoformaatti
Langaton yhteys
Mekaaninen kuvanvakain
Suljin
Automaattitarkennus tyyppi
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.