Aloittelijoiden kamerat

Löydät Scandinavian Photolta laajan valikoiman perustason järjestelmäkameroita. Perustason järjestelmäkamera pitää sisällään usein yksinkertaisen opastustilan, joka on erinomainen valinta aloitteleville kuvaajille tai niille, jotka etsivät helppokäyttöistä järjestelmäkameraa. Perustason mallit ovat käyttäjäystävällisiä, halusitpa sitten käyttää kameraa valo- tai videokuvaukseen. Voit päivittää myöhemmin kokoonpanoasi yhteensopivilla lisätarvikkeilla tai aloittaa manuaaliasetusten käytön, kun tunnet haluavasi haastaa itsesi uudelle tasolle.

11 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Objektiivin kiinnitys
Kuvakennon koko
Väri
Tarkkuus
Säätiivistetty
Suljin
Suurin sisäinen videoformaatti
Langaton yhteys
Mekaaninen kuvanvakain
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.