Järjestelmäkamerat

Järjestelmäkamerat ovat suosittuja, sillä niiden avulla otat laadukkaita kuvia tilanteesta kuin tilanteesta. Kun käytössä on järjestelmäkamera, voi esimerkiksi valotusta säätää yksilöllisesti jokaiseen otokseen. Nykyajan järjestelmäkamerat sopivat niin harrastelijoille kuin ammattilaisilleki ja monet erilaiset rungot ja objektiivit mahdollistavat niiden monipuolisen käytön. Valikoimastamme löydät järjestelmäkamerat suosituimmilta tuotemerkeiltä, kuten Sony, Fujifilm, Canon, Panasonic, Nikon ja Olympus.

194 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Kamerat
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Objektiivin kiinnitys
Kuvakennon koko
Tarkkuus
Säätiivistetty
Suurin sisäinen videoformaatti
Suljin
Langaton yhteys
Mekaaninen kuvanvakain
Kosketusnäyttö
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.