25.8.2022

Uutuus! DJI Avata – FPV-hybrididrone uusiin ulottuvuuksiin

DJI on julkaissut uuden DJI Avata -FPV-hybrididronen. Se on varustettu kameralla, jossa on 1/1,7 tuuman ja 48 megapikselin CMOS-kenno ja joka tarjoaa ultralaajan 4K-videokuvauksen valovoimakkaalla f/2,8-aukolla. DJI Avata on suunniteltu lentämistä varten ja siinä on useita älykkäitä toimintoja turvallisuuden lisäämiseksi. Samassa yhteydessä DJI julkaisi myös Goggles 2 -lasit, joissa on tarkka sisäänrakennettu näyttö ja jotka ovat mukautettu dronelentokäyttöön. Ne ovat kevyemmät ja niiden kuva on tarkempi edeltäjiin verrattuna. Nauti kuvan näkemisestä aivan kuin istuisit dronessa. Löydä uusia kuvakulmia ja luo adrenaliinin täytteistä sisältöä DJI Avatan ja DJI Gogglesin avulla 2. Saatavilla heti – hanki omasi meiltä jo tänään!


DJI_Avata_FPV_drone.jpg

Ominaisuudet – DJI Avata 

 • Nauti kuvan näkemisestä aivan kuin istuisit dronessa (FPV - first person view)
 • 4K-videokuvaus 60 fps
 • Yhteensopiva DJI Motion Controller, DJI Goggles 2 tai DJI FPV Goggles V2 kanssa
 • 1/1,7" kenno ja 48 megapikseliä
 • Edistynyt kuvanvakaaja - RockSteady 2.0 ja HorizonSteady
 • Kuvaa dramaattisia näkymiä ultralaajakulmalla (155 asteen kuvakulma)
 • Sisäänrakennettu potkurisuoja, sensorit ja hätäpysäytys maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi
 • Maksiminopeus 27 m/s ja jopa 18 minuutin akunkesto
 • Paino 410 grammaa
DJI Avata

DJI Avata – drone toiminnantäyteiseen sisältöön

Koe uusi lentokokemus DJI Avata FPV -hybrididronella. DJI Avata tarjoaa upean lentotuntuman ja teräviä 4K-videoita. Lennä ja tallenna videoita upeista kuvakulmissa ja suurilla nopeuksilla. Pääset tiloihin ja ympäristöihin, joissa et ole ennen voinut lentää. DJI Avata -kameralla voit kuvata 4K-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa ja 2,7K-tarkkuudella voit kuvata ja luoda kauniita hidastuksia lennon aikana.

4K-kamera laajalla kuvakulmalla

DJI Avata on varustettu kameralla, jossa on 1/1,7 tuuman ja 48 megapikselin CMOS-kenno ja joka tarjoaa DJI Avatalle ultralaajan 4K-videokuvauksen valovoimakkaalla f/2,8-aukolla. DJI Avata yhdistää FPV-dronen lento-ominaisuudet korkealaatuiseen kuvaussuorituskykyyn, joka tuottaa poikkeuksellisen laadukkaita video- ja valokuvia. Useimmissa droneissa on noin 84° kuvakulma (FOV), mutta DJI Avata tarjoaa huomattavasti laajemman 155° kuvakulman. Tämän laajan perspektiivin ansiosta voit kokea kohteet lähempänä kuin mitä näemme omin silmin, mikä luo voimakkaita ja dramaattisia kuvia ja videoita.

Vakaata videokuvaa edistyneen kuvanvakautuksen ansiosta

Tarkkojen kuvien ja vakaiden videoiden saamiseksi DJI Avatassa on kehittynyt kuvanvakain - RockSteady 2.0 ja HorizonSteady. Nämä toiminnot avaavat elokuvamahdollisuuksien maailman vähentämällä kameran tärinää ja varmistamalla sulavan videokuvan. Itse kamerassa on mekaaninen gimbaali, joka vakauttaa kameran pystysuunnassa ja lisää näin videoiden vakautta entisestään.

DJI AVATA
DJI Avata ja DJI Goggles 2

DJI Goggles 2 – asetu kuljettajan paikalle

Nauti kuvan näkemisestä aivan kuin istuisit dronessa (FPV - first person view). DJI Goggles 2:n avulla saat selkeän ja terävän kuvan Micro-OLED-näytön avulla. DJI Goggles 2 -lasit ovat miellyttävät käyttää ja ne ovat huomattavasti kevyemmät kuin aiemmat DJI Gogglesit. DJI Avata tukee myös DJI FPV Goggles V2 -laseja, joissa on DJI:n O3+-videolähetys ja 2T2R-suunta-antennit, jotka antavat lennokille vertaansa vailla olevan vakauden ja nopean lentokokemuksen. Voit nauttia terävästä ja sulavasta reaaliaikaisesta näkymästä laseissasi, jopa ympäristöissä, joissa on häiriöitä.

Eroja DJI FPV Goggle V2 ja DJI Goggles 2 välillä

DJI Goggles 2 

 • Akunkesto: 120 minuuttia
 • Virkistystaajuus: 100hz
 • Viive: 28–30 ms
 • Paino: 290 grammaa
 • Diopterin säätö: +2,0 D - -8,0 D

DJI FPV Goggles V2 

 • Resoluutio: 1440x810
 • Akunkesto: 110 minuuttia
 • Virkistystaajuus: 144hz
 • Viive: 28ms
 • Paino: 420 gram
 • Diopterin säätö: ei mahdollista

Lisätarvikkeita DJI Avatalle

Ethän unohda lisätarvikkeita! Täältä löydät useita älykkäitä lisätarvikkeita, jotka helpottavat lentämistäsi.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Tutustu meidän teema- ja inspiraatiosivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.