Apple-uutuuksia – M2-sirulla varustetut MacBook Pro ja Mac mini

Tiistaina 17. tammikuuta Apple esitteli uuden sukupolven MacBook Pron ja Mac minin! MacBook Pro 14 ja 16 on nyt varustettu M2 Pro- tai M2 Max-sirulla, ja ne ovat saaneet entistä paremman akunkeston. Mac minin mukana tulee joko M2- tai M2 Pro-siru. Olemme koonneet tänne tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee tietää näistä uutuuksista. Hanki omasi meiltä jo tänään!

24 TAMMIKUUTA

Lue lisää

3
tammikuuta

Panasonic Lumix S5II ja S5IIx

Panasonic esittelee kaksi uraauurtavaa innovaatiota heidän peilittömässä Lumix S-kamerasarjassaan – tyylikkäät ja klassisesti muotoillut kamerat Lumix S5IIx ja Lumix S5II. Nämä L Mount -kamerat ovat suunniteltu täyttämään kunnianhimoisimpien kuvaajien vaatimukset. Molemmissa malleissa on hiljattain kehitetty 24 megapikselin täyden koon CMOS-kenno ja uusi kuvankäsittelymoottori. Kenno tukee Hybrid Phase Detection automaattitarkennusta, joka on ainutlaatuinen Lumix-kameroissa. Uusi kuvankäsittelymoottori tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja korkean bittinopeuden videokuvan. Lumix S5II:n toimitukset alkavat alustavasti tammikuun lopussa ja S5IIx:n toimitukset alkavat alustavasti kesäkuussa. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi!

Lue lisää

15
joulukuuta

Lewitt – uusi tuotemerkki!

Työskenteletkö suoratoiston, podcastien tai musiikin parissa? Olemme laajentaneet valikoimaamme Lewitt Audio -tuotemerkillä. Valikoimastamme löydät laadukkaat äänikortit ja mikrofonit, jotka sopivat erinomaisesti sisällön ja musiikin luomiseen.

Lue lisää

9
joulukuuta

DJI Mini 3

DJI Mini 3 on kompakti ja ultrakevyt drone, joka on aina valmis seikkailuihisi. Siinä on edeltäjäänsä (Mini 2) pidempi akunkesto ja korkearesoluutioinen 4K-videokuvaus, joka tallentaa todenmukaiset värit ja yksityiskohdat. Dronesta löytyy jännittäviä ominaisuuksia, kuten True Vertical Shooting, joka mahdollistaa upeiden pystykuvien jakamisen suoraan sosiaaliseen mediaan. Olitpa sitten kävelyllä rannalla, viikonloppureissulla tai pidemmällä matkalla, Mini 3 on valmis vangitsemaan jokaisen hetken. DJI Mini 3 Fly More Combo -paketti löytyy heti varastosta - hanki omasi meiltä jo tänään!

Lue lisää

2
marraskuuta

Fujifilm X-T5

Fujifilm X-T5 on viidennen sukupolven ja X-sarjan kolmas kamera. Fujifilm X-H2 -kameran ohella tästä kamerasta löytyy X-sarjan historian korkein resoluutio huikealla 40,2 megapikselillä. Kamerasta löytyy myös 160 megapikselin Pixel Shift Multi-Shot -toiminto ja sillä voidaan tallentaa erittäin laadukasta 6K-videokuvaa. Kamerasta löytyy 5-akselinen kuvanvakain ja AI-teknologiaan perustuva automaattitarkennus erilaisille kuvauskohteille. X-T5 on täydellinen kumppani ja se sopii erinomaisesti monipuoliseen valo- ja videokuvaukseen. Toimitukset ovat alkaneet. Lue lisää ja hanki omasi meiltä!

Lue lisää

2
marraskuuta

DJI Mavic 3 Classic

DJI Mavic 3 Classic tarjoaa tehokkaan lentosuorituskyvyn ja Hasselbladin ammattikäyttöön tarkoitetun 4/3 CMOS-kameran, joka tuottaa uskomattoman korkearesoluutioisia kuvia ja videoita. Voit nauttia tasaisesta ja turvallisesta lentämisestä, jossa törmäysriski on minimaalinen 360 asteen esteentunnistuksen ansiosta. Tällä dronella voit luoda korkearesoluutioisia videoita vaikeissakin ympäristöissä. Mavic 3 Classic -kuvauskopterissa yhdistyy huippuluokan ominaisuudet ja lopputulokset. Heti varastossa – hanki omasi meiltä jo tänään!

Lue lisää

2
marraskuuta

Canon EOS R6 Mark II

Canon EOS R6 Mark II laajentaa uraauurtavaa EOS R -järjestelmää ja tarjoaa jatkuvaa kuvausta jopa 40 kuvaa sekunnissa, erinomaisen automaattitarkennuksen hämärässä ja 6K RAW/4K UHD -videokuvauksen. EOS R6 Mark II on sarjan viimeisin hybridikamera innovatiivisella RF-kiinnityksellä, joka määrittelee uudelleen EOS R6:n asettamat standardit. Se nostaa rimaa sekä valokuvien että videoiden osalta ainutlaatuisella yhdistelmällä luokkansa johtavaa suorituskykyä, henkeäsalpaavaa nopeutta, vakautta ja ammattimaisia videotoimintoja. Toimitukset alkavat alustavasti joulukuun alussa. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi meiltä!

Lue lisää

1
marraskuuta

sp.tech – innovatiiviset laukut kaikkiin tilanteisiin

sp.tech tarjoaa laukkuja ja reppuja, jotka ovat suunniteltu alusta alkaen tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden ja ammattivalokuvaajien kanssa. Laukut ovat valmistettu osittain kierrätysmateriaaleista, niissä on harkittu muotoilu ja kestävät vetoketjut – kaikki, jotta laukkusi tai reppusi olisi uskollinen palvelija tulevien vuosien ajan.

Lue lisää

26
lokakuuta

Sony A7R V

Sony julkaisi uuden A7R V -järjestelmäkameran, joka tarjoaa uusimmat edistysaskeleet resoluution suhteen. Kamerassa on erittäin edistyksellinen tekoälyllä toimiva automaattitarkennustoiminto ja nopea prosessointinopeus uusimman BIONZ XR™ -prosessorin avulla. Sony A7R V tarjoaa myös korkean kuvanlaadun 61 megapikselin ansiosta ja kamera kykenee 8K-videokuvauksen, mikä takaa ennennäkemättömät yksityiskohtaiset videot ja kuvat. Kamerassa on myös parannettu sisäänrakennettu 8-askeleen vakautusjärjestelmä, ainutlaatuinen nelisuuntainen näyttö ja korkearesoluutioinen elektroninen etsin, joka tarjoaa kehittyneen ammattikuvauskokemuksen. Sony A7R V tarjoaa nopean liitettävyyden ja edustaa vallankumousta niille, jotka haluavat tallentaa jokaisen yksityiskohdan maisemista luontoon tai muotokuviin. Toimitukset alkavat alustavasti marraskuun puolivälissä. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi meiltä jo tänään!

Lue lisää

24
lokakuuta

Db Luggage – pakkaa raskaasti, kanna kevyesti!

Db esitteli uuden matkalaukkusarjan – The Ramverk Pro Luggage. Laukut ovat erittäin tyylikkäitä ja niiden painopiste on varusteidesi suojaamisessa. Nämä laukut sopivat erinomaisesti lomamatkoille ja kuvauskohteisiin. Laukkuja on saatavilla eri väreissä ja kolmessa eri koossa. Hanki omasi meiltä jo tänään!

Lue lisää

5
lokakuuta

DJI Mavic 3 Enterprise ja Thermal

Uudet Mavic 3 Enterprise ja Mavic 3 Thermal määrittelevät alan standardin uudelleen pienille ammattimaisille droneille. Mekaanisen sulkimen, 56x zoomkameran ja erikseen hankittavan RTK-moduulin ansiosta drone takaa senttimetritason tarkkuuden. Mavic 3 Enterprise vie kartoituksen ja ammattitason tehtävien tehokkuuden uusiin korkeuksiin. Mavic 3 Thermal sopii erinomaisesti yleiseen turvallisuuteen, etsintään, pelastukseen ja tarkastuksiin, ja se parantaa turvallisuustiimien tilannetietoisuutta ja tiiminlaajuista yhteistyötä. Mavic 3T on varustettu korkearesoluutioisella 640x512 pikselin lämpökameralla. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi meiltä!

Lue lisää

28
syyskuuta

Sony julkaisi uuden Cinema Line FX30-kameran

Sony FX30 tarjoaa saumattoman pääsyn Cinema Linen luovaan maailmaan. Sonyn alan johtavat kuvatekniikat on sisällytetty uuteen Super 35 -muotoiseen kennoon, jossa on uusi laaja valotusvara. Taltioi hetket 4K-tarkkuudella, yksityiskohtaisella syväterävyydellä, mahtavalla bokeh-efektillä ja elokuvallisella vapaudella. FX30-mallin S-Cinetone™-kuvaprofiili takaa kauniin elokuvamaisen kuvamateriaalin suoraan kamerasta. Saatavilla on pelkkä kamerarunko ja malli, jossa mukana tulee XLR-kahva. Toimitukset alkavat alustavasti lokakuun puolessa välissä. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi meiltä!

Lue lisää

27
syyskuuta

Tehokkaita pöytäkoneita kaikille sisällöntuottajille

Tietokoneet valmistetaan Ruotsissa huolellisesti valituista komponenteista ja rungoista. Koneet ovat varustettu tehokkailla jäähdytysjärjestelmillä, jotta ne pystyvät käsittelemään raskaampiakin ohjelmistoja ja sovelluksia. Tutustu räätälöityjen pöytäkoneiden etuihin, jotka ovat testattu, sisältävät tunnettujen valmistajien laadukkaita komponentteja ja omaavat täyden takuun. Nämä koneet ovat täynnä suorituskykyä ja sisältävät Windows 11 käyttöjärjestelmän ilman ylimääräisiä kolmannen osapuolen ohjelmistoja, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Lue lisää
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.