Uutuuksia! DJI Osmo Mobile 6 & SE

Uusi Osmo Mobile 6 on älykäs puhelingimbaali, joka on täynnä luovia ominaisuuksia. Kokoontaitettavan rakenteen ansiosta tämä gimbaali on erittäin helppo kuljettaa mukana. Kun gimbaali avataan, se menee päälle automaattisesti, jotta voit aloittaa kuvaamisen välittömästi. Voit hyödyntää dynaamisia kuvakulmia ja kuvata itseäsi käyttämällä sisäänrakennettua jatkovartta. Osmo Mobile SE on puolestaan kevyempi gimbaali, jossa on vastaava kokoontaitettava rakenne ja magneettinen mobiilipidike. Edistynyt rakenne ja uudet toiminnalisuudet tekevät tästä gimbaalista helpon kuljettaa ja samalla tärkeiden hetkien videokuvaus sujuu vaivatta. Lue lisää uutuuksista ja hanki omasi meiltä. Toimitukset alkavat 23. syyskuuta.

22 SYYSKUUTA

Lue lisää

14
syyskuuta

Uutuus! GoPro Hero11

GoPro Hero11 Black -kamera on tähän mennessä tehokkain GoPro-kamera. Uusi kuvakenno tallentaa enemmän yksityiskohtia kuin koskaan aiemmin ja se tarjoaa paremman kuvanlaadun, paremman videon vakautuksen ja joustavuuden, jonka avulla voit muuntaa kuvamateriaalisi elokuvamaisiksi jaksoiksi laajakuvamuodossa tai erittäin korkealaatuisiksi pystykuviksi sosiaalista mediaa varten. Siinä on 5,3K-videokuvaus ja 27 megapikselin valokuvat, Emmy®-palkittu HyperSmooth 5.0 -vakautus ja kaksi LCD-näyttöä. GoPro julkaisi myös Creator Editionin, joka on all-in-one tehopaketti, johon sisältyy Media Mod, Volta, LED-valaisin ja mikrofoni. Tämän paketin avulla sisällön luominen on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Lue lisää ja hanki Hero11 meiltä. Varastossa jo tänään!

Lue lisää

14
syyskuuta

Uutuus! DJI Osmo Action 3

DJI on julkaissut upouuden Osmo Action 3 -toimintakameran. Aktiivista elämäntapaa varten suunniteltu Osmo Action 3 toimii yhtä hyvin alhaisissa lämpötiloissa kuin äärimmäisessä kuumuudessa. Vie se veteen tai luontoon ja nauti maailmanluokan kuvanvakautuksesta. Kameralla voidaan kuvata kristallinkirkasta 4K/120fps -videokuvaa. Kamerasta on kaksi mallia – Standard Combo ja Adventure Combo. DJI Osmo Action 3 Standard Combo löytyy heti varastosta – hanki omasi meiltä jo tänään!

Lue lisää

9
syyskuuta

Uutuuksia Applelta – iPhone 14 on täällä!

Keskiviikkona 7. syyskuuta Apple esitteli useita uusia tuotteita mukaan lukien iPhone 14, AirPods Pro (Gen 2), Watch Series 8 ja upouusi Watch Ultra. Olemme koonneet tänne tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee tietää uusista tuotteista. Lue lisää Applen uutuuksista ja hanki omasi meiltä!

Lue lisää

9
syyskuuta

Uutuus! Fujifilm X-H2 ja kaksi uutta objektiivia

Uusi Fujifilm X-H2 on X-H2S:n ohella viidennen sukupolven X-sarjan toinen lippulaivamalli. X-H2S on erinomainen nopeammin liikkuvien kohteiden kuvaamisessa, kun taas korkean resoluution X-H2 tarjoaa poikkeuksellista kuvanlaatua, joka ylittää APS-C-formaatin aiemmat laaturajat. Kamerasta löytyy 40,2 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 5 HR-kenno ilman optista alipäästösuodatinta, joka kykenee 8K-videokuvaukseen Apple ProRes-koodekilla. Samassa yhteydessä Fujifilm julkaisi myös kaksi uutta objektiivia: GF 20-35mm f/4 R WR -ultralaajakulmaobjektiivin ja valovoimakkaan XF 56mm f/1,2 R WR -objektiivin. Nämä kaksi mallia täyttävät monenlaisten kuvauskohteiden, kuvaustyylien ja tilanteiden erilaiset kuvaustarpeet valo- ja videokuvauksessa.

Lue lisää

8
syyskuuta

Db – uusi tuotemerkki!

Db, joka tunnettiin aiemmin nimellä Douchebag. Yritys perustettiin Norjassa vuonna 2009 tavoitteenaan määritellä matkavarusteet uudelleen. Db:llä on laaja valikoima reppuja, laukkuja, kantokasseja ja tarvikkeita niille, jotka rakastavat ulkoilua ja matkustamista. Meiltä löydät Db:n reppuja ja lisäosia, jotka on mukautettu valokuvausvarusteisiin ja pakkaamiseen.

Lue lisää

7
syyskuuta

Uutuuksia! Canon julkaisi uusia videokameroita

Canon on julkaissut jännittäviä videouutuuksia, kuten XA60 ja Legria HF G70. Videokamerat soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten dokumentteihin, yritystapahtumiin ja koulutustilanteisiin. Niissä on ammattimainen suorituskyky ja ne ovat varustettu edistyneellä automaattitarkennuksella ja kasvojentunnistustoiminnolla. Videokamerat voivat tallentaa sisältöä poikkeuksellisella 4K-laadulla. Canon XA60:n ja HF G70:n toimitukset alkavat alustavasti lokakuussa 2022. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi meiltä!

Lue lisää

7
syyskuuta

Uutuus! Sony FR7

Sony on julkaissut uuden Cinema-sarjan FR7 -mallin. Sony FR7 on maailman ensimmäinen PTZ (pan-tilt-zoom) -kamera, jossa yhdistyvät täysikokoinen kenno, vaihdettava objektiivirakenne ja edistyneet etäkuvaustoiminnot. Kamera tarjoaa sujuvan PTZ-ohjauksen ja se on mahdollista hankkia yhdessä suorituskykyisen E-kiinnityksellä varustetun objektiivin kanssa. Laaja polttoväli ja upea syväterävyys antavat sinulle luovaa vapautta ja uusia mahdollisuuksia kaukosäädintoiminnon kanssa. Sony FR7 -kameroiden toimitukset alkavat alustavasti marraskuussa 2022. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi meiltä!

Lue lisää

25
elokuuta

Uutuus! DJI Avata – FPV-hybrididrone uusiin ulottuvuuksiin

DJI on julkaissut uuden DJI Avata -FPV-hybrididronen. Se on varustettu kameralla, jossa on 1/1,7 tuuman ja 48 megapikselin CMOS-kenno ja joka tarjoaa ultralaajan 4K-videokuvauksen valovoimakkaalla f/2,8-aukolla. DJI Avata on suunniteltu lentämistä varten ja siinä on useita älykkäitä toimintoja turvallisuuden lisäämiseksi. Samassa yhteydessä DJI julkaisi myös Goggles 2 -lasit, joissa on tarkka sisäänrakennettu näyttö ja jotka ovat mukautettu dronelentokäyttöön. Ne ovat kevyemmät ja niiden kuva on tarkempi edeltäjiin verrattuna. Nauti kuvan näkemisestä aivan kuin istuisit dronessa. Löydä uusia kuvakulmia ja luo adrenaliinin täytteistä sisältöä DJI Avatan ja DJI Gogglesin avulla 2. Saatavilla heti – hanki omasi meiltä jo tänään!

Lue lisää

12
heinäkuuta

Uutuus! Nothing on julkaissut phone (1)

Paljon puhuttu teknologiayritys Nothing on tuonut markkinoille heidän ensimmäisen älypuhelimensa - phone (1). Se on hämmästyttävä älypuhelin, joka vaikuttaa tutulta, mutta silti kovin erilaiselta. Nothing phone (1) on erittäin suorituskykyinen ja Nothing OS -käyttöjärjestelmästä saat Androidin kaikki parhaat puolet. Takapuolella olevat edistykselliset valokuviot näyttävät kuka soittaa, mistä sovelluksesta olet saanut ilmoituksen, kuinka paljon älypuhelimesi on latautunut ja paljon muuta. Nothing phone (1) -älypuhelin tarjoaa kiehtovan käyttökokemuksen. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että Scandinavian Photo on valittu Nothing phone (1) jälleenmyyjäksi.

Lue lisää

29
kesäkuuta

Uutuuksia! Nikon Z30 ja superteleobjektiivi

Nikon julkaisi uuden Nikon Z30 -vlogkameran, joka tekee sisällön luomisesta helppoa. Se on kompakti järjestelmäkamera, joka on suunniteltu niille, jotka ovat intohimoisia luomaan sisältöä kaikissa muodoissaan. Z30 on suunniteltu tuottamaan korkeaa kuvanlaatua, olipa kyse sitten valokuvista, videoista tai suoratoistosta. Täysin kallistettava ja käännettävä näyttö, kuvanvakain ja huippunopea automaattitarkennus ovat vain muutamia asioita, jotka tekevät tästä täydellisen vloggauskameran. Nikon julkaisi myös uuden Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S -superteleobjektiivin, joka tuottaa upeaa kuvanlaatua Z-sarjan kameroilla. Toimitukset alkavat alustavasti 14. heinäkuuta. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi jo tänään!

Lue lisää

15
kesäkuuta

Uutuuksia! DJI julkaisi uudet gimbaalit ja videolähettimen

DJI julkaisi kaksi uutta gimbaalia – RS 3 ja RS 3 Pro. Näillä gimbaaleilla voit helposti luoda kauniita ja vakaita videoita ilman tärinää, ja ne tarjoavat joustavan ja tehokkaan kuvauskokemuksen. RS 3 ja RS 3 Pro ovat valmistettu hiilikuidusta painon minimoimiseksi ja kestävyyden lisäämiseksi. 1,8" OLED-näyttö tarjoaa nopean ja selkeän yleiskuvan, josta on myös helppo vaihtaa eri toimintojen välillä. Nämä monipuoliset gimbaalit tarjoavat ammattimaisen vakautuksen ja tehokkaan ohjauksen, mikä lisää luovaa vapautta ja ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. DJI julkaisi myös DJI Video Transmitterin, joka antaa sinulle entistä paremman yleiskuvan ja hallinnan tallennuksestasi. RS 3:n toimitukset alkavat alustavasti 23. kesäkuuta, RS 3 Pron 29. kesäkuuta ja DJI Video Transmitter on saatavilla myöhemmin tänä syksynä. Lue lisää uutuuksista ja ennakkotilaa omasi meiltä!

Lue lisää

3
kesäkuuta

Cherry – uusi tuotemerkki Scandinavian Photolla

Cherry on näppäimistöjen ja tietokonehiirien kehittäjä ja valmistaja. Yritys perustettiin vuonna 1953 Illinoisissa, Yhdysvalloissa. He aloittivat matkansa kehittämällä mikrokytkimiä, jotka esiteltiin autoteollisuudelle 60-luvulla. Näppäimistöjen ja hiirten valmistus aloitettiin 1970-luvulla, ja vuonna 1983 esiteltiin Cherryn MX-kytkimet, joista tuli heidän myydyin tuote. Niitä löytyy nyt miljoonista näppäimistöistä maailmanlaajuisesti. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia Cherry -tuotteet Scandinavian Photolta. Lue lisää ja löydä sinulle sopivat tuotteet.

Lue lisää
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.