7.9.2022

Uutuuksia! Canon julkaisi uusia videokameroita

Canon on julkaissut jännittäviä videouutuuksia, kuten XA60 ja Legria HF G70. Videokamerat soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten dokumentteihin, yritystapahtumiin ja koulutustilanteisiin. Niissä on ammattimainen suorituskyky ja ne ovat varustettu edistyneellä automaattitarkennuksella ja kasvojentunnistustoiminnolla. Videokamerat voivat tallentaa sisältöä poikkeuksellisella 4K-laadulla. Canon XA60:n ja HF G70:n toimitukset alkavat alustavasti lokakuussa 2022. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi meiltä!


XA60 – käyttäjäystävällinen ammattimainen videokamera

Canonin XA60 on kompakti videokamera, joka sopii erinomaisesti haastatteluihin ja suoratoistoon. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja intuitiivisen 3,5 tuuman kosketusnäytön ansiosta kuvaamisen aloittaminen on helppoa ja hauskaa. Saat 4K UHD-tarkkuuden Canonin palkitun automaattitarkennuksen avulla, ja vältät tärisevät tallenteet tehokkaan 5-akselisen kuvanvakaimen avulla. Tämän lisäksi saat tehokkaan optisen zoomin, joka on jopa 20-kertainen, sekä useita liitäntävaihtoehtoja HDMI:n ja UVC:n kautta.

Legria HF G70 – käsikäyttöinen videokamera 4K/25p UHD-resoluutiolla

Canon Legria HF G70 -videokameran 1/2,3-tyypin CMOS-kenno tuottaa kristallinkirkasta 4K UHD-kuvaa. Tässä videokamerassa on Canonin palkittu automaattitarkennus, joka tunnistaa ja seuraa kasvot ennennäkemättömän tarkasti. Tämän lisäksi saat intuitiivisen 3,5 tuuman kosketusnäytön ja tehokkaan 5-akselisen kuvanvakaimen, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia tärisevistä tallenteista.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Tutustu meidän teema- ja inspiraatiosivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.