18.8.2021

Tenba – tyylikkäät ja kestävät laukut

Tenba on valmistanut laukkuja jo yli 40 vuoden ajan ja he ovat jo pitkään tarjonneet kestäviä, korkealaatuisia ja ennen kaikkea hyvin suunniteltuja kameralaukkuja kuvaajille. Olemme valinneet kaikista parhaat kamerareput, olkalaukut, videokameralaukut ja monipuoliset tarvikelaukut Tenban laajasta valikoimasta. Laukkuja löytyy tällä hetkellä varastosta, joten tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi jo tänään!


Reput vaativiin olosuhteisiin 

Tätä reppua on saatavilla 24 ja 32L koossa. Ne ovat valmistettu erikoiskäsitellystä hydrofobisesta ulkokankaasta ja niissä YKK-vetoketjut sekä vahvistetut saumat. Tenba Axis on tarkoitettu sinulle, joka haluat kantaa laitteitasi turvallisesti kaikissa sääolosuhteissa.

blobid2.jpg

Olkalaukut irrotettavalla kameraosalla

DNA-sarjan olkalaukut sopivat erinomaisesti sinulle, joka työskentelet tai harrastat luovia asioita. Olitpa sitten mukana valokuvajournalismissa, katuvalokuvauksessa, matkustamassa tai menossa töihin tai opiskelemaan, tämä laukku on erinomainen valinta. Laukussa on älykäs lisäosa, jonka avulla voit nostaa koko kameraosan ulos ja käyttää sitä tavallisena olkalaukkuna.

Cineluxe – suuri ja tilava laukku varusteillesi

Tenba Cineluxe Collection kehitettiin yhteistyössä suuren joukon ammattimaisten elokuvantekijöiden kanssa ja tämä sarja tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän monipuolisuutta, suojaa ja suorituskykyä vaativille tekijöille. Cineluxe-olkalaukku avautuu nopeasti "lääkärilaukku"-tyyppisen aukon ansiosta ja se tarjoaa sinulle sisällönluojana tai elokuvantekijänä nopeimman mahdollisen pääsyn laitteisiisi.

Älykkäät lisävarusteet ja säilytystilat

Muuta suosikkilaukkusi tai reppusi kameralaukuksi Tenban BYOB-lisäosilla tai järjestä kaapelit Tenba Tools-sarjan avulla. Ne tarjoavat on älykkäitä kaapelien ja lisävarusteiden säilytystä sekä välttämätöntä selkeyttä ja järjestystä.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.