teenage engineering PO-128 Mega Man
teenage engineering PO-128 Mega Man
teenage engineering PO-128 Mega Man
teenage engineering PO-128 Mega Man
Artikkeli: 1049816

teenage engineering PO-128 Mega Man

PO-128 Mega Man

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Livesyntikka sekvensseri-toiminnolla
  • Perustuu Mega Man -tv-sarjaan
  • Lukittavat parametrit, pitch ja glide hallinta sekä tehosteet
88 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Loputtomat äänimahdollisuudet - suoran taskusta 

Teenage Engineeringin Pocket Operator on pieni ja kannettava syntetisaattori studiolaatuisella äänellä. Se antaa sinulle mahdollisuuden luoda musiikkia missä tahansa ja käyttää sitä ohjausyksikkönä, joka on yhteensopiva kaikkien muiden musiikkilaitteiden kanssa. Valittavana on useita malleja, joissa jokaisella on omat, ainutlaatuiset ominaisuutensa ja äänisilmukat. Ne ovat kaikki yhteensopivia toistensa kanssa, joten voit käyttää niitä erikseen tai perustaa oman taskubändin!

PO-128 Megaman

PO-128 on livesyntikka sekvensseri-toiminnolla, jossa on lukittavat parametrit, pitch ja glide hallinta sekä tehosteet. PO-128: lla on Megaman-teema ja sen mukana tulee näytteitä, jotka perustuvat klassiseen pelisarjaan. Pocket Operators ovat pieniä, erittäin kannettavia musiikkilaitteita, joissa on studiolaatuinen ääni ja antavat sinulle mahdollisuuden luoda musiikkia missä tahansa. Ne ovat erittäin edullisia ja yhteensopivia useiden muiden markkinoilla olevien musiikkilaitteiden kanssa.

Ominaisuuksia

  • PO-128 livesyntikka sekvensseri-toiminnolla
  • Perustuu Mega Man -tv-sarjaan 
  • Lukittavat parametrit, pitch ja glide hallinta sekä tehosteet
  • Luo musiikkia missä tahansa
  • Edullinen ja yhteensopiva muiden musiikkilaitteiden kanssa

Yhdistä kuulokkeisiin tai äänijärjestelmiin

Luo ääntä suoraan Pocket Operator -laitteesta sisäänrakennetun kaiuttimen kautta tai liitä se kuulokkeisiin. Jos haluat liittää sen kaiutinjärjestelmään tai äänijärjestelmään, se toimii yhtä hyvin. 

Hieno muotoilu ja korkea laatu

Pocket Operator on rakennettu piirilevylle, johon on yhdistetty useita korkealaatuisia komponentteja. Komponentit on sijoitettu LCD-näytön alle. Näyttö suojaa ja toimii saman aikaan kaiutinkotelona. Laite on kehitetty pieneksi ja kestäväksi.

Myyntipaketti sisältää

  • PO-133 Street Fighter
  • Manuaali
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.