Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD / Sony E
Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD / Sony E
Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD / Sony E
Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD / Sony E
Artikkeli: 1044880

Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD / Sony E

Pieni ja valovoimainen laajakulmaobjektiivi

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Upea f/2,8 valovoimakkuus koko zoomausalueella
 • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus RXD-askelmoottorin ansiosta
 • Sopii Sonyn pienikokoisiin järjestelmäkameroihin, joissa on Sony E-kiinnitys
869 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD on kompakti ultralaajakulmaobjektiivi, joka sopii Sonyn kompakteihin E-kiinnityksen järjestelmäkameroihin. Tämä objektiivi sopii maisemien, kaupunkikuvien, vuorten ja maisemallisten näkymien kuvaamiseen.

Ominaisuudet

 • Yhteensopiva Sonyn Eye-AF:n kanssa
 • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus RXD:n (Rapid eXtra-silent stepping Drive) ansiosta
 • f/2,8 valovoima koko zoomausalueella
 • Erinomainen suorituskyky luovaan lähikuvaukseen
 • Kosteutta kestävä rakenne
 • Yhdeksän himmenninlamellia upeaa bokeh-efektiä varten

Laajat kuvakulmat ja luova lähikuvaus

Tämä objektiivi tarjoaa sinulle erittäin laajan kuvakulman, joka soveltuu hyvin esimerkiksi maisemien kuvaamiseen tai kuvaamiseen. Objektiivi ei sovellu vain maisemakuviin, asetelmiin ja suuriin näkymiin, vaan sillä voi kuvata myös lähikuvia. Objektiivin lähin tarkennusetäisyys on vain 19 cm 17 mm:n polttovälillä (26 cm 28 mm:n polttovälillä). Yhdessä huomattavan pehmeän bokehin kanssa se mahdollistaa luovan lähikuvauksen.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus RXD-askelmoottorin ansiosta

Automaattitarkennusmoottorissa on RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) -moottori, joka auttaa sinua keskittymään vain kuvaamiseen. Objektiivin asennon tarkasti tunnistava sensori mahdollistaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen, joka on ihanteellinen katu- ja lähikuvauksessa.

Kuvaus hämärässä, aamunkoitteessa tai yöllä suuren valovoimakkuuden ansiosta

Korkean valovoimakkuuden ansiosta voit kuvata aikaisin aamulla, myöhään illalla tai miksetpä kuvaisi vaikka tähtiä. Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD -objektiivin etuna on se, että suuresta valovoimastaan huolimatta se on silti kompakti ja kevyt valovoimaiseksi ultralaajakulmaksi. Sen suodinhalkaisija on huomattavan pieni, mikä sopii täydellisesti niille, jotka kuvaavat suotimien kanssa.

Toimitukseen sisältyy

 • Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD / Sony E
 • Objektiivin suojus
 • Vastavalosuoja
 • Pehmeä objektiivilaukku
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.