Uutuus
Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD / Fuji X
Artikkeli: 1057478

Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD / Fuji X

Säänkestävä supertelezoom kuvanvakaajalla ja nopealla automaattitarkennuksella

Varastotilanne
Saatavilla arviolta 24.10.2022
 • Lineaarinen VXD-automaattitarkennusmoottori tarjoaa nopean, tarkan ja hiljaisen automaattitarkennuksen
 • Kätevä zoomin lukitustoiminto
 • VC-kuvanvakautus
1 590 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Tamron 150-500mm f/5-6,7 Di III VXD on monipuolinen superteleobjektiivi, joka soveltuu hyvin erilaisten kohteiden kuvaamiseen maisemista ja linnuista urheilu- ja luontokuvaukseen. Kun sitä käytetään APS-C-kameroissa, sen polttovälialue on 225-750 mm.

Ominaisuudet

 • Lineaarinen VXD-automaattitarkennusmoottori tarjoaa nopean, tarkan ja hiljaisen automaattitarkennuksen
 • Kätevä lukitustoiminto zoomia varten
 • VC-kuvanvakautus
 • Säänkestävä rakenne
 • Monipuolinen polttoväli Fuji X-kiinnityksellä

Täsmällinen lineaarinen automaattitarkennus

Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD on varustettu kehutulla Linear AF -moottorilla (VXD), joka takaa poikkeuksellisen varman suorituskyvyn. Objektiivi tarjoaa nopean, mukavan ja tarkan tarkennuksen kaikilla kuvausetäisyyksillä ja polttoväleillä lähikuvista kaukoetäisyyksiin. Tarkennuksen seurantaa on parannettu huomattavasti, mikä helpottaa nopeasti liikkuvien kohteiden, kuten urheilutapahtumien, lintujen ja villieläinten kuvaamista. Näin varmistetaan, että dramaattiset, toiminnantäyteiset hetket eivät koskaan mene ohi, olipa kyseessä valo- tai videokuvaus. Lisäksi lineaarimoottori vähentää tarkennuksen aikana syntyvää tärinää, joten se on ihanteellinen myös videokuvaukseen hiljaisissa ympäristöissä.

VC-kuvanvakautus

Objektiivissa on Tamronin suosittu VC-kuvanvakautus, joka helpottaa käsivaralta kuvaamista. Voit käyttää huoletta pitkiä suljinaikoja ja sinulla on mahdollisuus valita kolmen asetuksen välillä (tila 1: vakio, tila 2: panorointi ja tila 3: kehysprioriteetti). Tämä ominaisuus tarjoaa erinomaisen kuvanvakautuksen ja mahdollistaa tehokkaan aberraation vähentämisen.

Edistynyt rakenne

Optinen rakenne koostuu 25 elementistä 16 ryhmässä, mukaan lukien yksi XLD-elementti (Extra Low Dispersion), viisi LD-elementtiä (Low Dispersion) ja kaksi asfääristä linssielementtiä, jotka kontrolloivat huolellisesti aberraatioita, mukaan lukien aksiaaliset kromaattiset aberraatiot. Objektiiveissa on Tamronin tunnettu BBAR-G2-pinnoite, joka vähentää häikäisyä minimiin ja auttaa parantamaan kuvan yksityiskohtia. Ja koska 150-500mm f/5-6,7 on suunniteltu täyden kennokoon kameroille, sen kuvanlaatu ja kokonaissuorituskyky ovat erittäin korkeat koko zoomausalueella.

Rakennettu kestämään

Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD -objektiivin rakenne on sekä pölyn- että vedenkestävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia objektiivista, kun sää ei ole parhaimmillaan. Etulinssin pinnoitteen ansiosta voit helposti poistaa lian ja sormenjäljet.

Toimitukseen sisältyy

 • Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD / Fuji X
 • Objektiivin etusuojus
 • Objektiivin takasuojus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.