Tamron 100-400mm f/4,5-6,3 Di VC USD Nikon
Artikkeli: 1036032

Tamron 100-400mm f/4,5-6,3 Di VC USD Nikon

Kevyt ja nopea telezoomi kuvanvakaimella

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
 • Kätevä teleobjektiivi täyden kennon kameroille
 • Vastaa noin 150-600 mm APS-C-kennon kameroissa
 • Kaksi prosessoria edistävät nopeaa, tarkkaa automaattitarkennusta ja tehokasta optista kuvanvakautusta
719 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Kevyt ja nopea telezoomi kuvanvakaimella. Tamron 100-400mm f/4,5-6.3 Di VC USD on suunniteltu täyden kuvakennon kameroille (toimii myös puolikoon kennoilla), mutta painaa silti vain runsaat puolet siitä, mitä Tamron 150-600mm G2 painaa eli 1135 grammaa. Objektiivissa on nopea automaattitarkennus USD-moottorilla, kuvanvakain (VC) sekä se kestää heikompiakin sääolosuhteita.

Ominaisuudet

 • Suunniteltu täyden kennokoon kameroille
 • Vastaa 150-600 mm APS-C-kennoilla
 • Kaksi prosessoria
 • Kuvanvakain
 • ED-lasia ja eBand coating edistävät säänkestävyyttä
 • Yhteensopiva 1.4 x telejatkeen kanssa 
 • Tap-in console, jalustan kiinnitys

Tamron 5 vuoden takuu

Tamron tarjoaa nyt laajennetun 5 vuoden maksuttoman takuun Euroopassa, kun tuote rekisteröidään kahden kuukauden kuluessa ostopäivästä. 5 vuoden takuu on Tamronin tarjoama vapaaehtoinen takuu. Kampanja on voimassa toistaiseksi. Rekisteröi ostoksesi ja lue lisää kampanjasta täältä

Kaksi prosessoria

Tamron 100-400mm Di VC USD-objektiivissa on kaksi mikroprosessoria antamaan mahdollisimman hyvää suorituskykyä sekä automaattitarkennuksessa että kuvanvakaimessa. AF-tomii USD (Ultra Silent Drive) moottorilla joka on nopea ja tarkka.

Kuvanvakain

Sisäänrakennettu kuvanvakain VC (Vibration Compensation) helpottaa kuvaamista käsivarain myös heikommassa valossa. Kun valoa on niin vähän, että tarvitaan jalusta niin objektiivissa on valmius jalustan kiinnitykselle.

ED-lasia ja eBand coating

Optinen rakenne koostuu m.m. kolmesta ED-linssistä jotka estävät kromaattista aberraatiota (värivirhe). Tamronin pinnoite eBand coating minimoi heijastuksia ja haamuefektejä ja parantaa kontrastia ja värien kyllästystä. Etummaisessa linssissä on fluorine-pinnoite joka hylkää vesipisaroita, rasvaa ja likaa sekä helpottaa puhdistamista. Liikkuvien osien tuntumassa on kumitiivisteitä suojaamaan kosteutta vastaan.

Yhteensopiva 1.4 x telejatkeen ja Tap-in consolen kanssa

Jos tarvitset vielä pitempää polttoväliä voit käyttää Tamronin telejatketta TC-X14 jolloin saat 140-560 mm. Tamron 100-400mm F/5-6.3 Di VC USD on myös yhteensopiva Tamron Tap-in Consolen kanssa. Tap-in Console on varuste jolla (tietokoneella) teet automaattitarkennuksen ja kuvanvakaimen hienosäätöä sekä lataat firmware-päivityksiä. Varusteena löytyy myös Arca Swiss-tyyyppinen jalustakiinnitysTamron 100-400 f/4,5-6,3 DI VC USD Objektiivin suojat eteen ja taakse Vastavalosuoja.

Toimitukseen sisältyy

 • Tamron 100-400 f/4,5-6,3 DI VC USD
 • Objektiivin suojat eteen ja taakse
 • Vastavalosuoja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.