Äänitysstudio

1200x400_ljudstudio-main.jpg

Löydä oikeat tuotteet äänitysstudioon

Haluatko viedä podcastisi seuraavalle tasolle luomalla podcast-studion vai haluatko päivittää äänitysstudiosi paremmilla laitteilla? Haluatko oppia käsittelemään äänitallennetta parhaiten elokuvan tallennuksen aikana? Olet tullut oikeaan paikkaan. Autamme sinua löytämään oikeat tuotteet ja ratkaisut tarpeisiisi.

SP suosittelee

Yksi tärkeimmistä laadukkaan äänen tallennukseen liittyvistä asioista on hyvä mikrofoni. Löydät kuitenkin lisää tuotteita, jotka auttavat sinua saamaan mahdollisimman hyvän lopputuloksen. Tähän olemme keränneet valmiita paketteja, joilla pääset helposti alkuun.

Parempi äänen tallennus videokuvauksessa

Videoita kuvatessa keskitytään usein itse kuvaan, mutta yhtä tärkeä osa-alue valotuksen ja kuvakulmien lisäksi on hyvän äänitallenteen saaminen. Meiltä löydät tuotteita ja ratkaisuja maailmanluokan äänitallenteisiin sekä suurille TV-studiolle, suoratoistetulle näyttämölle ja sinulle, joka aiot tallentaa YouTube-videon kotona.

Äänitysstudio

Kun focus on äänityksessä ja tarvitset studion äänitykseen, meiltä löydät tarvitsemasi ratkaisut. Olitpa nauhoittamassa äänikirjaa, äänittämässä uutta hittikappalettasi tai luomassa äänitehosteita animaatioelokuvaasi varten, oikeat ja sopivat laitteet ovat avainasemassa parhaan mahdollisen äänen saamiseksi. Täältä löydät tuotteet suuriin ja pieniin projekteihin.

Rakenna oma podcaststudio

Halusitpa paikan, jossa voit tallentaa oman podcastisi rauhassa tai jos haluat perustaa todellisen podcast-studion useille ihmisille, meillä on sopivat laitteet sinulle. Valikoimastamme löydät kaiken USB-mikrofoneista, studiokuulokkeista ja mikseripöydistä valmiisiin podcast-paketteihin, joissa on kaikki tarvitsemasi laitteet.

Luo elektronista musiikkia

Mikäli haluat luoda omia soundeja, meillä on laaja valikoima syntikoita, näppäimistöjä ja taskuoperaattoreita, jotta voit luoda omaa elektronista musiikkia. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita useilta alan tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Teenage Engineering, Roland ja Zoom.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.