Striimausstudio

Räätälöidyt studioratkaisut

Haluatko luoda studion videotuotantoa ja suoratoistoa varten yrityksellesi? Tarjoamme eritasoisia kokonais​​ratkaisuja kaikissa hintaluokissa, joihin sisältyy kaikki mitä tarvitset ammattimaiseen tuotantoon olipa kyseessä koulutus, haastattelu, suora lähetys tai jotain aivan muuta.

Tarjoamme myös tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja ja 3D-mallinnusten avulla saat selkeän ja visuaalisen kuvan lopputuloksesta. Voit tietysti saada apua myös uusien laitteiden koulutukseen ja asennukseen. Lue lisää studioratkaisuista täältä tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme osoitteesta business@scandinavianphoto.fi.

Studioratkaisu Small

Small studiopaketti

Pienin kokonaisratkaisumme sopii kevyempiin tuotantoihin, joissa on yksi tai kaksi henkilöä kameran edessä. Täydellinen niille teistä, jotka haluavat aloittaa sisäisten luentojen, kokousten tai koulutusten suoratoiston.

Lue lisää pienestä studiopaketista

Keskikokoinen studiopaketti

Medium studiopaketti

Hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat viedä tuotantonsa seuraavalle tasolle. Pakettiin sisältyy videomikseri ja kolme kameraa, jolloin se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi haastatteluihin, koska voit vaihtaa pääkameran ja kahden muun kameran välillä studiossa olevien ihmisten lähikuvia varten.

Lue lisää keskikokoisesta studiopaketista

Suuri studiopaketti

Large studiopaketti

Tämä on todella hyvä ratkaisu yrityksille, jotka haluavat viedä tuotantonsa korkeammalle tasolle. Videomikserin ja kolmen mukana tulevan kameran avulla voit helposti vaihtaa kuvaa suoraan suorien lähetysten aikana ammattimaisempaa tuotantoa varten – samalla sinulla on vaihtoehtoja valaistuksen edistyneeseen hallintaan.

Lue lisää suuresta studiopaketista

XL studiopaketti

Extra Large studiopaketti

Suurin ja edistynein ratkaisumme ammattimaiseen tuotantoon. Tähän sisältyy maailmanluokan kamerat, suurempiin tiloihin mukautettu valaistus ja intercom-järjestelmä tuotantotiimin sujuvaan kommunikointiin. Paketti sisältää yksinkertaisesti kaiken, mitä tarvitaan, jotta saat parhaat mahdolliset olosuhteet onnistuneelle tuotannolle.

Lue lisää suurimmasta studiopaketista

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä niin autamme teitä löytämään sopivat ratkaisut.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteesta business@scandinavianphoto.fi tai puhelimitse 024 809 38 00.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.