sp.tech ALM-1 Lavalier
Artikkeli: 1050895

sp.tech ALM-1 Lavalier

Nappimikrofoni pitkällä kaapelilla ja TRRS-liitännällä

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kondensaattorimikrofoni
  • 15 - 18000 Hz
  • 6 metrin kaapeli
9 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Tämä nappimikrofoni on edullinen ja laadukas mikrofoni puheen tallentamiseen. Se soveltuu hyvin haastatteluihin, reportaaseihin ja vlogeihin. Kuuden metrin mittainen kaapeli antaa sinulle runsaasti liikkumatilaa, ja 3,5 mm:n TRRS-standardiliitännän ansiosta voit liittää mikrofonin lähes mihin tahansa puhelimeen, kameraan ja tietokoneeseen. Kaapelissa on vastaanottokytkin, josta voit valita, onko mikrofoni liitetty älypuhelimeen tai kameraan. Kytkimessä on metallikotel, ja se sisältää pariston, joka antaa ALM-1-lavalier-mikrofonille tarvittavaa virtaa. Toimitukseen sisältyy puffsuojus ja klipsi mikrofonin kiinnittämistä varten.

Pieni vastaanottokytkin saa virtansa paristosta, joka varmistaa, että sp.tech ALM-1 -hyttysmikrofoni saa tarvitsemansa virran riippumatta siitä, mihin laitteeseen sen kytket. Kytkimessä olevalla painikkeella voit kytkeä älypuhelimen "OFF" tai kameran ja muut laitteet "ON". Kytkimessä on myös pieni klipsi, jonka avulla voit kiinnittää mikrofonin esimerkiksi vaatteisiin.

SP Tech hyttysmikrofoni älypuhelimiin, kameroihin ja tietokoneisiin
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.