sp.tech Day Backpack 13" Black
sp.tech Day Backpack 13" Black
sp.tech Day Backpack 13" Black
sp.tech Day Backpack 13" Black
sp.tech Day Backpack 13" Black
sp.tech Day Backpack 13" Black
sp.tech Day Backpack 13" Black
sp.tech Day Backpack 13" Black
sp.tech Day Backpack 13" Black
Artikkeli: 1055240

sp.tech Day Backpack 13" Black

Musta kamerareppu kaikkiin tilanteisiin

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • 11 litran tilavuus ja osio 13" kannettavalle tietokoneelle
 • Nopea pääsy kameraosaan sivulta
 • Voidaan käyttää tavallisena reppuna – jakajilla tai ilman

Valitse Väri

139 EUR

SP tykkää

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

sp.tech Day Backpack 13" on reppu, joka on kehitetty luovia ihmisiä ajatellen tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden ja ammattivalokuvaajien kanssa. Day 13" sopii yhtä hyvin töihin, kouluun tai jos olet lähdössä retkelle. Repussa on tilaa 13 tuuman kannettavalle tietokoneelle, oma pakkausalue jokapäiväisille laitteille ja erillinen osio, jossa on jakajat tekniikallesi. sp.tech Day – reppu luovaan arkeen!

Ominaisuudet

 • 11 litran tilavuus ja osio 13" läppärille
 • Alempaan tilaan mahtuu esimerkiksi: 
  • Kompakti järjestelmäkamera ja kahdesta kolmeen linssiä
  • Drone, kauko-ohjain ja pari akkua
 • Irrotettava sadesuoja takaa maksimaalisen suojan
 • Nopea pääsy varusteisiin repun sivulta
 • Piilotettu siirrettävä lokero, joka on lähinnä takaosaa
 • Valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista

sp.tech Day Backpack 13 röd

Reppu arkeen ja luovaan työskentelyyn

sp.tech Day on kehitetty yhteistyössä suunnittelijoiden ja ammattivalokuvaajien kanssa. Reppua on helppo käsitellä ja se on tarkoitettu uskolliseksi kumppaniksesi vuosien ajaksi.

sp.tech Day -repusta löytyy useita harkittuja ominaisuuksia, kuten:

 • Kiinnityssilmukat olkahihnoihin
 • Ylin kantokahva helpottaa käsittelyä
 • Ei kaadu, kun asetat sen alas
 • Sivutasku vesipullolle
 • Sopii rullalaukkujen kahvaan
 • Metallisoljet takaavat maksimaalisen kestävyyden
 • Valmistettu kierrätysmateriaaleista

Reppu on täydellinen arkeen tai matkoille. Repussa on moderni huomaamaton muotoilu, joka kulkee useimmissa ympäristöissä paljastamatta sen arvokasta sisältöä.

sp.tech Day kameraryggsäck 13 röd

Kaksi pääosastoa

Repussa on kaksi isoa säilytystilaa, ala- ja yläosa, joihin pääset helposti käsiksi repun edestä. Yläosa on avoin, täysin ilman jakajia, kun taas alaosastossa on irrotettavat jakajat, joiden avulla voit muokata sitä varusteidesi mukaan.

Jos et halua ottaa kameravarusteita mukaan, voit yksinkertaisesti poistaa kaikki jakajat ja saada yhden yhtenäisen tilan.

Yläosa ja alaosa

Repun yläosa on avoin ja sinne mahtuu esimerkiksi lounaslaatikko, vaihtovaatteet, lasten tavarat, kahvit ja paljon muuta. Yläosaan mahtuu kaikki henkilökohtaiset tavarasi, joita tarvitset päivän aikana. Repun alaosassa on säädettävät jakajat kameralle, objektiiville tai dronelle. Repun alaosan koko on 26 x 18 x 12 cm.

Nopea pääsy varusteisiin

Laukun sivuosasta pääset nopeasti käsiksi kameraan, joka tarkoittaa sitä, että olet helposti ja nopeasti valmis kuvaamaan.

sp.tech 13 kameraryggsäck röd

Osio pienille tavaroille ja puhelimelle

Repussa on paljon pienempiä lokeroita pienten tavaroiden säilyttämiseen, jotka muuten helposti katoavat. Laukun etuosassa on verkkotaskut muistikorteille, kaapeleille, suodattimille ja muille pikkutavaroille. Pienemmille tavaroillesi löytyy lisää lokeroja sekä laukun sisäpuolelta että repun sisäpuolelta, molemmissa taskuissa on vetoketjut. Repun takana on piilotettu puhelinlokero.

Sadesuoja

Jotta laukkusi saisi maksimaalisen suojan, mukana tulee irrotettava musta sadesuoja. Jos kaatosade on tulossa tai olet tilapäisesti likaisessa ympäristössä, irrotettava sadesuoja suojaa varusteitasi. Sadesuoja on piilotettu repun takalokeroon ja se on helppo pujottaa repun päälle.

sp.tech Day Kameraryggsäck 13

Pienempi ilmastojalanjälki – valmistettu kierrätetystä polyesteristä

Kangas on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, joka tunnetaan myös nimellä rPet. Kyseessä ovat kierrätetyt PET-pullot, jotka ovat saaneet uuden elämän. Polyesterin kierrätys vaatii noin 70 % vähemmän energiaa verrattuna uuteen tuotantoon. Käyttämällä vanhoja PET-pulloja uudelleen, ilmastojalanjälki pienenee ja kestävyys lisääntyy.

sp.tech Day 13" ja Day 15" eroavaisuudet

Alla olevassa taulukossa voit vertailla Day-sarjan reppujen kokoja ja ominaisuuksia. Taulukko näyttää ulkomitat ja graafinen kuva repun sisämitat.

Reppu Day 13 Day 15
Tilavuus 11L 14L
Tietokoneosion koko 13" 15"
Korkeus 36 cm 43 cm
Leveys 28 cm 30 cm
Syvyys 18 cm 18 cm
Paino 1050 g 1200 g

Kokovertailu päiväkamerarepuissa

Toimitukseen sisältyy

 • sp.tech Day Backpack 13"
 • Sadesuoja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.