Sony Telejatke 1,4x SEL14TC
Artikkeli: 1025291

Sony Telejatke 1,4x SEL14TC

Telejatke 1,4x SEL14TC

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
585 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Pidennä objektiivisi polttoväliä 1,4x

SEL14TC pidentää objektiivisi polttoväliä 1,4x huonontamatta kuvanlaatua mainittavasti. Telejatke tekee yhteensopivasta objektiivistasi paljon monipuolisemman, viemättä silti kovinkaan paljon tilaa kameralaukussa.

Yhteensopiva SEL70200GM kanssa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.