Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

FE 85mm f/1,8

Sony FE 85mm f/1,8

Artikkeli: 1032277
565 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

FE 85mm f/1,8
UV-filter L395 SMC 67 mm
NiSi Pyöröpolarisaatiosuodatin C-PL HUC Pro Nano
719 EUR
FE 85mm f/1,8
Variable ND suodatin-kit pieni
Främre objektivlock 67 mm
770 EUR

Sony FE 85mm f/1,8

Sony FE 85mm f/1,8 on suunniteltu Sonyn peilittömille, täyden kuvakennon, kameroille mutta toimii yhtä hyvin APS-C kameroilla. Objektiivi sopii erittäin hyvin potrettikuvauksiin. Korkea valovoima antaa lyhyen syväterävyyden ja hyvät ominaisuudet pimeissä oloissa. Objektiivissä on näppäin jonka voi ohjelmoida omien toivomuksien mukaan. Automaattinen tarkennus on hyvin hiljainen ja siinä on erittäin pieni "breathing" (kuvakulman pieni muutos) minkä takia se sopii hyvin videokuvauksiin.

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.