Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

FE 50mm f/1,8

Sony FE 50mm f/1,8

Artikkeli: 1026183
  • Kiinteä normaali optiikka täysimuotokameroille
  • Valonvoikas f / 1.8 aukolla
  • Erittäin kevyt ja kompakti
199 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

FE 50mm f/1,8
laukku Lens Case Duo 5 musta
UV-Filter 49mm PD WMC
242 EUR
FE 50mm f/1,8
laukku Lens Case Duo 5 vihreä
Pyöröpolarisaatiosuodatin slim 49mm
256 EUR

Sony FE 50mm f/1,8

Tämä normaaliobjektiivi on hyvin kevyt; vain 192 grammaa, ja se on hyvin suorituskykyinen ja kompaktin kokoinen. Objektiivi sopii erinomaisesti sinulle, joka valo- tai videokuvaat harrastukseksesi ja haluat kokea suuren himmentimen mahdollistamat hyödyt. Voit saada hyvin kauniin taustaepäterävyyden (bokeh), joka saa kuvattavan kohteesi erottumaan kuvissa.

Optinen rakenne koostuu asfäärisestä linssielementistä, joka tehokkaasti kompensoi aberraatiota ja antaa kauniita ja tarkkoja kuvia.

Mukana toimitetaan

  • Vastavalosuoja
  • Objektiivin etusuojus
  • Objektiivin etakasuojus

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.