Sony FE 24-240mm f/3,5-6,3 OSS
Artikkeli: 1018083

Sony FE 24-240mm f/3,5-6,3 OSS

FE 24-240mm f/3,5-6,3 OSS

Verkkokauppa
Tilaustuote, toimitusaika 7-11 arkipäivää
Helsingin myymälä:
  • 10-kertainen zoomausalue on täydellinen matkoille ja spontaaneille sommitelmille
  • Nopea automaattitarkennus ja kuvanvakautus helpottavat upeiden lopputuloksien saamista
  • Vastaa 36-360 mm APS-C-kamerassa
929 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sony FE 24-240/3,5-6,3 OSS

Tällä täyden kennokoon zoomilla saat rajattomat mahdollisuudet. Objektiivi selviää kaikista haasteista, aina muotokuvauksesta maisema- ja urheilukuviin. Suuren zoom-alueen ansiosta objektiivi on erinomainen matkakumppani, kun polttoväli kattaa laajakulmasta telekuvaukseen. Korkealaatuinen optiikka vähentää poikkeamia ja tuottaa hyvän tarkkuuden koko kuva-alalle. Objektiivin tarkka lineaarinen moottori takaa tarkennuksen nopean ja sulavan toiminnan. Telekuvaus käsivaralta ja hämärässä helpottuu sisäisen optisen SteadyShot-kuvanvakaimen (OSS) ansiosta. Tämän lisäksi pölyn- ja kosteudenkestävyys tekee objektiivista luotettavan kumppanin haastaviin olosuhteisiin.

Toimitukseen sisältyy

  • Sony FE 24-240/3,5-6,3 OSS
  • Objektiivin etusuojus
  • Objektiivin takasuojus
  • Vastavalosuoja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.