Sony E 16mm f/2,8
Sony E 16mm f/2,8
Artikkeli: 313490

Sony E 16mm f/2,8

E 16mm f/2,8

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Kompakti laajakulmaobjektiivi Sonyn peilittömille järjestelmäkameroille
  • Soveltuu erinomaisesti maisemien, matkojen, kaupunkien ja sisätilojen kuvaamiseen
  • Hiljainen automaattitarkennus soveltuu hyvin videokuvaukseen
229 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Sony E 16/2,8
Kevyt ja huomaavaton pancake objektiivi, tyylikäs muotoilu. Objektiivi on korkealaatuisesta alumiiniseoksesta.
Ihanteellinen yleiseen valokuvaukseen koska se on kevyt ja mahtuu helposti takin taskuun tai laukkuun. Tasainen, hiljainen ja nopea tarkennus. Täydellinen stillkuville ja HD-video tallennukseen. Yhteensopiva muunnin ultralaajakulman VCL-ECU1 kanssa ja kalansilmä-muunnin VCL-ECF1 kanssa.

Muistathan!
Osta neutraalinen suodatin (UV tai Skylight) objektiivin etulinssin suojaksi. Löydät tarvitsemasi lisävarusteet Lisävaruste-painikkeen alta.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.