Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

A7 II ja FE 28-70/3,5-5,6 OSS

Sony A7 II ja FE 28-70/3,5-5,6 OSS

Artikkeli: 1016007
 • 5-akselinen kuvanvakautus ja täysikokoinen anturi.
 • Mukautettavat painikkeet ja toiminnot
 • Sekä Wifi- että NFC-yhteys valokuvien jakamiseen.
 • Soveltuu sekä still-kuvaan että videolle
 • Voidaan ladata suoraan USB-liitännän kautta
 • Käännettävä näyttö korkealle ja matalalle kulmille
1 199 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

A7 II ja FE 28-70/3,5-5,6 OSS
Air 2 Gimbal
Kamerareppu StreetWalker Pro V2.0 musta
2 013 EUR
A7 II ja FE 28-70/3,5-5,6 OSS
24-70mm f/2,8 DG DN Art /Sony FE
Sovitin MC-11 / Canon EF - Sony FE/E-mount
2 567 EUR

Pienikokoinen täyden koon järjestelmäkamera 5-akselisella kuvanvakaimella
A7 II on maailman ensimmäinen 5-akselisella kuvanvakaimella varustettu täyden kennokoon kamera. Se on A7- ja A7R-kameroiden seuraaja. Kuvanlaatu on fantastista ja rakenne kevyt ja kompakti. Kamera on varustettu 24,3 megapikselin, 35 mm täyden koon Exmor CMOS-kennolla joka liikkuu viiden akselin alueella kompensoidakseen tärinää. Optisen kuvanvakaimen ansiosta voit käyttää jopa 4,5 askelta pidempiä valotusaikoja ilman kuvan tärähtämistä.

LCD-näytöllä tai OLED-etsimellä voit vahvistaa kuvanvakaustuloksen sekä vahtia ja korjata kuvaa reaaliajassa, voit siis hienosäätää kuvaa ja tarkennusta jopa käyttäessäsi tele- tai makro-objektiivia.

Nopea automaattitarkennus
A7 II -kameran AF-kennossa on 117 pistettä (vaihe-eroon perustuva automaattitarkennus) ja 25 automaattitarkennuksen kontrastintunnistuspistettä. Tarkennusalue on laaja, joten voit aina luottaa automaattitarkennukseen ja seurantaan. Lisäksi automaattitarkennus on 30 % edeltäjiään nopeampi.

Tehokas kenno ja prosessori
Kamerassa on täyden koon Exmor CMOS-kenno. Korkean resoluution ja suurempien pikselien myötä myös herkkyys kasvaa ja kohina vähenee, ja voit ottaa käyttöön objektiivisi koko optisen suorituskyvyn. Näin saat kauniita kuvia ja fantastisen bokeh-efektin.

BIONZ X-kuvaprosessori tuottaa kuviisi erinomaisia yksityiskohtia ja luonnollisen rakenteen. Prosessori ja kenno työskentelevät hyvin yhdessä ja antavat sinulle hyvät edellytykset käsivaralta kuvaamiseen pitkällä valotusajalla.

Edut:

 • AVCHD- ja MPEG-4 AVC/H. 264- videokuvaus, 1920x1080 60p/50p
 • Mikrofoniliitäntä (3,5 mm) ja kuulokeliitäntä (3,5 mm)
 • WiFi ja NFC
 • 24,3 megapikseliä


Sony FE 28-70/3,5-5,6 OSS

 

 • Sony A7-sarjan vakiozoom
 • Polttoväli 28-70 mm
 • Hiljainen automaattitarkennus, sopii hyvin videokuvaukseen ja kuvanvakaukseen
Lue lisää objektiivista.

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.