Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art / Sigma
Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art / Sigma
Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art / Sigma

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art / Sigma

85mm f/1,4 DG HSM Art / Sigma

Artikkeli: 1028984
VarastotilanneVarastossa
 • Erittäin terävä objektiivi jo f/1,4 aukolla
 • Erinomainen muotokuvaukseen upealla bokeh-efektillä
 • Valmistettu kestävistä materiaaleista
 • Tarjoaa hyvän etäisyyden kuvattavaan kohteeseen
 • Suunniteltu täyden kennon kameroille
1 239 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Ilmainen MyPack-toimitus yli 50€ tilauksille
14 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin

Arvopaketti

85mm f/1,4 DG HSM Art / Sigma
Lens cleaning kit
UV-suodin Pro Nano HUC 86mm
1 372 EUR
85mm f/1,4 DG HSM Art / Sigma
Puhdistusliina Photo Microklear Cloth
Sovitin MC-11 / Sigma SA - Sony FE/E-mount
1 497 EUR

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art tuottaa korkean kuvanlaadun ja se on valmistettu sopimaan tämän päivän korkearesoluutioisiin kameroihin. Objektiivi on valmistettu erityisesti täyden koon kennon kameroille, mutta se sopii myös APS-C-kennoille. Objektiivissa on suuri f/1,4 himmenninaukko, joka tuottaa tyylikkään ja tarkan bokeh-efektin, joten se sopii erinomaisesti muotovalokuvaukseen.

 • HSM-moottori nopeaa ja hiljaista tarkennusta varten
 • Valovoimainen, tyylikkäällä bokeh-efektillä
 • Vettä- ja öljyä hylkivä pinnoite etumaisissa ja takimaisissa linsseissä

Optinen suorituskyky ilman kompromisseja

Objektiivissa on 14 linssielementtiä 12 ryhmässä, mikä antaa objektiiville erittäin korkean resoluution. Se on varustettu kahdella SLD-lasilla, jotka minimoivat kromaattista vääristymää ja valohuntuja kuvissasi. Suuri f/1,4 himmennin on ihanteellinen vaimeassa valossa kuvaamiseen ja se tuottaa niin tarkan bokeh-efektin, että voit tarkentaa mallin silmän pupilliin saaden samalla sumuiset silmäripset. Terävä alue saa korkean resoluution, samalla kun sumuinen alue antaa tyylikkään syvyyden ja kauniin efektin kuvaasi. Objektiivi on suunniteltu täyttämään ne vaatimukset, jotka on asetettu yli 50 megapikselin ammattijärjestyskameroilla valokuvaamiseen.

Hyper Sonic Motor

Objektiivin HSM-moottori antaa nopean ja hiljaisen tarkennuksen. Sinun tarvitsee vain kääntää tarkennusrengasta vaihtaaksesi automaattitarkennuksesta manuaaliseen tarkennukseen, myös jatkuvalla automaattitarkennuksella.

Yhteensopiva Sigma MC-11-objektiivisovittimen ja USB-telakan kanssa

Käytettäessä (erikseen myytävän) MC-11-objektiivisovittimen kanssa, toimii Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art myös Sony E-kiinnityksen kamerassasi. Objektiivi on lisäksi yhteensopiva (erikseen myytävän) Sigman USB-telakan kanssa ohjelmiston ja esimerkiksi automaattitarkennusnopeuden päivitystä ym. varten.

Toimitukseen sisältyy

 • Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art objektiivi
 • Objektiivin suojukset eteen ja taakse
 • Vastavalosuoja
 • Laukku
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.