Sigma 70mm f/2,8 DG HSM Art / L-mount
Artikkeli: 1043381

Sigma 70mm f/2,8 DG HSM Art / L-mount

70mm f/2,8 DG HSM Art / L-mount

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
 • Korkea terävyys tarkennusetäisyydestä riippumatta
 • Sopii hyvin pienille esineille, kuten koruille ja kukille
 • Kuva- ja etäisyysasteikko helpottaa manuaalista tarkennusta
529 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sigma Art-malliston makro-objektiivi

Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art on hyvin monipuolinen objektiivi erilaisiin kuvaustilanteisiin. Lyhyt tarkennusetäisyss tekee siitä erinomainen valinna, kun haluat kuvata pieniä esineitä hyvin läheltä, esim. kukkia ja koruja. Objektiivi sopii myös hyvin muotokuvaukseen, tiettyihin urheilukuviin sekä maisemakuviin. Suuri valovoima antaa lyhyen syväterävyyden ja lyhyitä suljinaikoja.

Ominaisuudet

 • Suunniteltu tuottamaan maksimaalista terävyyttä
 • Nopea vaihto käsitarkennukseen
 • Säänkestävä
 • Pyöristetyt himmenninlehdet

Suunniteltu maksimaalista terävyyttä ajatellen

Objektiivi on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman hyvää terävyyttä kuvan koko pinta-alalta ja kuvausetäisyydestä riippumatta. Se on valmistettu 13 lasielementistä 10 ryhmässä. Maksimaalinen suurennus on 1:1 eli kohde tallennetaan luonnollisessa koossa kuvakennoon. Siirtyminen käsitarkentamiseen on helppoa ilman erityistä näppäintä. Käsitarkennuksella saat hyvän kontrollin mikä on tärkeää silloin kun syväterävyys on hyvin pieni. Objektiivissa on tiiviste kameran runkoa vastaan ja estää näin kosteutta pääsemään kameraan. 9 pyöristettyä himmenninlamellia antavat pehmeän ja kauniin taustasumennuksen.

Toimitukseen sisältyy

 • Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art / L-Mount
 • Etu- ja takasuojus objektiiville
 • Vastavalosuoja LH708-1
 • Pehmeä säilytyslaukku LS-588K
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.