Kampanja
Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Fuji X
Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Fuji X
Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Fuji X
Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Fuji X
Artikkeli: 1054754

Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Fuji X

Upea muotokuvaobjektiivi Fujifilm X-kiinnityksellä

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Valovoimakas muotokuvaobjektiivi Fujifilmin APS-C-kameroille
 • Vastaa 84 mm täydellä kennolla
 • Korkea valovoimakkuus antaa lyhyen syväterävyyden
429 EUR

Winter Deals

Säästä 50€ alennuskoodilla!

Saat nyt 50€ alennuksen tästä objektiivista. Hyödyntääksesi alennuksen, syötä kampanjakoodi SPWINTER kassalla. Kampanja voimassa 12.2.2023 saakka. Vain yksi kpl per asiakas.
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Suuren f/1,4 aukon ansiosta tämä pienikokoinen Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary objektiivi tuottaa laadukkaita kuvia myös heikossa valaistuksessa. 9-lamellinen pyöreä aukko luo kauniin bokeh-efektin ja objektiivia voidaan käyttää kaikenlaiseen muotokuvaukseen. Sen nopea automaattitarkennus tarjoaa teräviä kuvia ja sulavaa tarkennusta valo- ja videokuvauksessa.

Ominaisuudet

 • Kompakti muotoilu
 • Pehmeä automaattitarkennus videota varten
 • Säänkestävä bajonettikiinnitys
 • Kuvanlaatu kilpailee Sigma Artin kanssa
 • Korkea valovoima

Valovoimakas objektiivi

Valovoimainen objektiivi sopii erinomaisesti lyhyen syväterävyyden saavuttamiseen ja yksityiskohtien erottamiseen kuvista, mutta myös kuvaamiseen silloin, kun valoa on vähemmän. Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary -objektiivi tarjoaa pehmeän ja tasainen bokeh-efektin, jossa ei ole kovaa ja häiritsevää häikäisyä.

Ljusstarkt porträttobjektiv till Fujifilm X – Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary

Erittäin terävä kuvanlaatu

Hienon taustakuva-alueen hyödyntämiseksi objektiivi on suunniteltu niin, että sen terävyys on erittäin korkea koko kuva-alueella, jopa lähimmällä aukolla ja kaikilla tarkennusetäisyyksillä.

Monipuolinen polttoväli

56mm sopii täydellisesti niille, jotka pitävät laajemmista polttoväleistä, joka puolestaan vastaa 84mm:ää täydellä kennokoolla. Objektiivi tarjoaa lyhyen syväterävyyden kohteiden eristämiseen ja on ihanteellinen esimerkiksi muotokuvaukseen.

Ljusstarkt porträttobjektiv till Fujifilm X – Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary

Hiljainen ja nopea automaattitarkennusmoottori

Automaattitarkennus toimii HSM-moottorilla, joka tekee tarkennuksesta nopeaa ja hiljaista. Se on optimoitu video-, valokuva- ja hybridiautomaattitarkennusta varten.

Toimitukseen sisältyy

 • Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary / Fuji X
 • Vastavalosuoja
 • Objektiivin suojus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.