Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport / Nikon
Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport / Nikon
Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport / Nikon
Artikkeli: 1029003

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport / Nikon

500mm f/4 DG OS HSM Sport / Nikon

Varastotilanne
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
6 690 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Tämä hyperteleobjektiivi tuottaa korkean optisen suorituskyvyn yhdessä toiminnallisuuden ja kestävyyden kanssa. Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport on veden- ja pölynkestävä, joten voit käyttää sitä haastavimmissa tilanteissa. Vangitse nopeasti liikkuvia kohteita kuvaasi, myös etäisyyksien päästä, edistyneen kuvanvakaimen ja nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksen avulla.

Ominaisuudet

  • Vettähylkivä pinnoite
  • OS-järjestelmä kiihdytysanturilla
  • Optimoitu automaattitarkennus
  • Minimoi kromaattista vääristymää

Kevyt ja vankka

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport on valmistettu kulutusta kestävästä magnesiumista matalaa painoa ja korkeaa kestävyyttä ajatellen. Objektiivin vastavalosuoja on hiilikuitua, minkä ansiosta se on kevyt ja vahva. Linssissä on vettä ja öljyä hylkivä pinnoite, jonka ansiosta objektiivi toimii erinomaisesti sateessa ja kovissa sääolosuhteissa. Suuressa ja vakaassa sisäänrakennetussa jalustakiinnityksessä on 90° napsautuslukko, minkä ansiosta ob helppo vaihtaa vaaka- ja pystykuvauksen välillä. Napsautuksen voi sulkea helposti napin avulla.

Hyper Sonic Motor

Objektiivin HSM-moottori tuottaa nopean ja hiljaisen tarkennuksen. Jatkuva AF (AF-C) parantaa ja tehostaa lisäksi tarkennusta. Automatttitarkennusnappi automaattitarkennuksen ja manuaalisen tarkennuksen vaihtamiseen. Jos asetat automaattitarkennusnapin MO-tilaan (Manual Override), voit vaihtaa manuaalisen tarkennuksen ja automaattitarkennuksen välillä myös kääntämällä objektiivin tarkennusrengasta.

Optinen kuvanvakain (OS)

Objektiivissa on sisäänrakennettu OS-järjestelmä kiihdytysanturilla, minkä ansiosta objektiivi tuottaa tarkan suorituskyvyn jopa neljällä himmenninaskeleella. Kaksi mahdollista OS-tilaa: tila 1 yleiseen valokuvaukseen ja tila 2 esimerkiksi moottoriurheilun ja muiden panorointia vaativien action-kuvien kuvaamiseen. 2-tilassa kiihdytysanturi työskentelee yhdessä OS-järjestelmän kanssa siten, että saat tehokkaan vakautuksen siirtäessäsi kameraa vaakasuunnassa, pystysuunnassa tai diagonaalisesti, asennosta  riippumatta, joten voit tehokkaasti vangita liikkuvat kohteet kuvaan. Automaattitarkennus toimii lisäksi yhtä tehokkaasti käyttäessäsi objektiivia (erikseen myytävän) telejatkeen kanssa.

Optinen suorituskyky

Objektiivissa on kaksi FLD-lasia ja yksi SLD-lasi samankaltaisilla ominaisuuksilla kuten fluoriittilasi - kaikki ominaisuudet vaikuttavat kaikenlaisia värivirheitä vastaan. Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport on läpikäynyt  tarkastuksen ja Sigman kehittämän A1-järjestelmän arvioinnin, mikä käyttää 46MP Foveon X3-kuvakennoa. Tämän ansiosta voi aiemmin huomaamattomat korkeataajuuksiset yksityiskohdat päätyä tarkasteltavaksi ja korjattavaksi.

Yhteensopiva USB-telakan kanssa

Objektiivi on lisäksi yhteensopiva (erikseen myytävän) Sigman USB-telakan kanssa ohjelmiston ja esimerkiksi automaattitarkennusnopeuden päivitystä ym. varten.

Toimitukseen sisältyy

  • Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport / Nikon
  • Vastavalosuoja
  • Etumainen ja taaempi objektiivin linssinsuojus
  • Laukku
  • Suodinpidike ja WR Protector 46 mm
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.